Agenda Constructiilor
Joi, 19 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SDEE MUNTENIA NORD: Contract de livrari de cabluri electrice de 68 milioane lei
SDEE MUNTENIA NORD: Contract de livrari de cabluri electrice de 68 milioane lei
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de AG&F 29 Aug 2018 07:39
Furnizorii Steelmet Romania SA - Bucuresti (prin ICME-ECAB), VLG RO - Martinesti (Cluj), IPROEB SA - Bistrita, Prysmian Cabluri si Sisteme SA - Slatina, Electrotermometria - Pascani, Grand Voltage SA - Voluntari, respectiv Adetrans - Sighetu Marmatiei au castigat recent un contract cu o valoare de atribuire de 68.085.053 lei - acordat de Societatea de Distributie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord SA - Ploiesti - ce prevede livrarea de cabluri izolate de medie tensiune, cu conductoare din aluminiu sau cupru, conductoare izolate de joasa tensiune si conductoare electrice funie din aluminiu, aliaj de aluminiu, otel-aluminiu si otel zincat.
Procedura de atribuire s-a bazat pe criteriul celui mai scazut pret si, avand in vedere acest aspect, pentru fiecare lot, autoritatea contractanta a primit in principiu cate patru oferte, toate fiind declarate admisibile (cu unele exceptii, unde s-a transmis o singura oferta, in cazul unor cabluri speciale). Pentru departajare, procedura de atribuire s-a derulat online (fara etapa finala de licitatie electronica), iar preturile au fost calculate cu maximum doua zecimale. Finantarea este asigurata din fonduri publice, iar valoarea estimata a intregului contract de furnizare a fost stabilita initial la 70.391.542 lei. Licitatia s-a derulat cu o oarecare celeritate (avand in vedere situatia generala a procedurilor de atribuire a contractelor de achizitie finantate din fonduri publice), de vreme ce data-limita de depunere a ofertelor a fost stabilita la 25 aprilie 2018, iar atribuirea a avut loc la 22 august a.c. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere