Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - Valentin Vasile, noul Director de Marketing Schneider Electric Romania si Moldova
Valentin Vasile, noul Director de Marketing Schneider Electric Romania si Moldova
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 15 Ian 2021 09:40
Incepand din luna ianuarie a acestui an, Valentin Vasile ocupa pozitia de Director de Marketing Schneider Electric Romania si Republica Moldova. Noul manager a fost promovat in cadrul companiei, anterior ocupand functia de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric Romania, pozitie pe care a ocupat-o timp de trei ani.
"Venirea lui Valentin pe pozitia de Marketing Director al companiei marcheaza si mai clar orientarea noastra catre a raspunde nevoilor concrete si diverse ale partenerilor. Implicarea sa directa in activitati ce tin de imbunatatirea experientei clientilor il pozitioneaza excelent pentru a avea o viziune strategica pragmatica asupra actiunilor si investitiilor de marketing ale companiei. Marketing-ul se formeaza in urma informatiilor primite din piata,  iar Valentin poate aduce o contributie pozitiva a modului in care gestionam activitatile de marketing avand in vedere vocea partenerilor", a declarat Lucian Enaru, Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova. 
Valentin Vasile a avut, de-a lungul timpului, un rol strategic in organizatie si din pozitia precedenta, fiind un membru-cheie al echipei de management, dezvoltand si supervizand implementarea strategiei de calitate a companiei.
"Timp de mai bine de zece ani am ascultat si apoi am reprezentat vocea clientului in interiorul companiei. Numirea aceasta nu numai ca ma onoreaza, dar imi permite sa valorific intr-o maniera superioara toata experienta si informatiile pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, in relatie cu partenerii nostri", a precizat noul director de marketing al companiei Schneider Electric.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
gamma_2021ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
rigips
hilti
hidroplasto
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere