Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - VeroTherm va investi in dezvoltarea unei platforme industriale in apropierea Capitalei
VeroTherm va investi in dezvoltarea unei platforme industriale in apropierea Capitalei
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 16 Feb 2023 09:54
Producatorul roman de polistiren si mortare uscate VeroTherm investeste anul acesta in amenajarea unei platforme industriale in zona limitrofa a Bucurestiului, pentru cresterea capacitatii de productie. Prin aceasta investitie, VeroTherm are ca obiectiv extinderea zonei de acoperire pe plan local, dar si capacitatea de a livra pe plan extern.
In prezent, compania Verotherm detine doua fabrici de productie in Ramnicu Valcea, unde produce si comercializeaza polistiren si mortare uscate, atat sub sigla proprie VeroTherm, cat si sub marca privata.
In 2022 cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20% fata de anul precedent si a atins o valoare de aproximativ 12 milioane de euro, in timp ce profitul operational net a ajuns la aproape un 1 milion de euro. Totodata, compania a investit in 2022 peste 1 milion de euro in utilaje noi, dar si in proiecte de eficientizare energetica.
Vicentiu Mocanu, Director General VeroTherm - „Rezultatele bune pe care le-am inregistrat in ultimii ani ne incurajeaza sa investim in dezvoltarea capacitatii de productie pentru a putea raspunde cererii de pe plan local, dar si pentru a acoperi o zona cat mai mare de distributie. Momentan, cu facilitatile de productie si distributie existente, acoperim o raza de circa 400 de Km in Romania. Pe langa dezvoltarea la nivel local, scopul nostru este sa marim si capacitatea de a exporta. In prezent facem livrari in Bulgaria, Franta si Italia. Ne dorim ca VeroTherm sa aiba o crestere sustenabila si din acest motiv suntem foarte atenti la tot ce inseamna investitii in calitate, eficienta si inovatie. Pentru anul 2023 ne-am bugetat o investitie de aproximativ 5 milioane de euro.”
Pe langa facilitatile de productie, compania VeroTherm detine si flota proprie de camioane cu capacitati de la o tona si jumatate pana la 24 de tone si intentioneaza sa achizitioneze anul acesta alte camioane noi.
In ce priveste canalele de distributie, VeroTherm colaboreaza cu distribuitori mari precum Arabesque, Maxbau, Erbasu, Damila s.a.
Compania VeroTherm este activa pe piata locala din anul 1998. Fabrica din Ramnicu Valcea are in prezent o capacitate de productie de 750.000 de metri cubi de polistiren si de 100.000 de tone de mortare uscate pe an. Odata cu deschiderea fabricilor de langa Bucuresti, VeroTherm isi va dubla capacitatea de productie.
Compania detine afaceri si pe segmentul rezindential. VeroTherm a demarat acum cativa ani proiectul rezindential Verotherm Villas din Craiova, cu o investitie ce atinge valoarea de 40 de milioane euro.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ness project
strabag nivel 1
Acvatot 2019
EDIT-Structural
MAKITA
leviatan
quadratum
theda mar
noark
siniat
viarom
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander