Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARCON cesioneaza fabricile de polistiren din Sfantu-Gheorghe si Bucuresti
ARCON cesioneaza fabricile de polistiren din Sfantu-Gheorghe si Bucuresti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Aug 2016 08:45
Grupul ARCON, unul dintre cei mai importanti jucatori din zona productiei de hidro si termoizolatii din Romania, anunta cesionarea fabricilor sale de polistiren din Sfantu-Gheorghe si Bucuresti, companiei Hirsch Porozell SRL, membra a grupului austriac HIRSCH Servo AG. Tranzactia este supusa aprobarii Consiliul Concurentei.
”Pentru orice companie care doreste sa fie performanta pe piata romaneasca de polistiren, in contextul actual al pietei, o acoperire teritoriala cat mai buna este vitala. A fost dificil pentru noi sa avem o strategie nationala de vanzari, cu preturi competitive, indiferent de distanta fata de clientii nostri, cu doar doua fabrici. Sunt convins ca prin aceasta achizitie Hirsch Porozell, care detine facilitati de productie in Cluj si de curand in Timisoara, va avea o acoperire nationala si va putea sa-si consolideze pozitia pe piata” declara Ioan Titeiu, director general al Grupului ARCON.
ARCON doreste sa ramana un punct de reper important pe piata materialelor de constructii din Romania, urmand sa-si concentreze eforturile pe core business-ul companiei, productia de membrane bituminoase cu elasto-plastomeri.
”In viitor dorim sa ne consolidam pozitia pe piata hidroizolatiilor, atat la nivel national cat si regional, sa acordam un plus de atentie facilitatilor de productie de vopsele si tencuieli decorative, dar si sa actionam in domeniul investitiilor imobiliare” precizeaza Ioan Titeiu.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACADghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere