Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Artmark Historical Estate ofera proprietati istorice de 88 milioane euro
Artmark Historical Estate ofera proprietati istorice de 88 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2019 17:33
Artmark Historical Estate, singura companie de consultanta imobiliara din Romania specializata in promovarea si tranzactionarea de proprietati istorice si artistice, a lansat noul catalog, editia Primavara 2019. Catalogul cuprinde peste 40 de proprietati istorice si contemporane si o insula din Delta Dunarii. Cel mai scump imobil este un palat de peste 10 milioane de euro.
Cataloagele Artmark Historical Estate sunt concepute ca adevarate albume de arta, ce scot la iveala istorii nestiute despre patrimoniul construit prezentat. Tiparit in 8000 de exemplare, catalogul diviziei imobiliare a casei de licitatii Artmark este singura publicatie de acest gen pe piata din Romania.
Catalogul Primavara 2019 cuprinde imobile spectaculoase din Romania, majoritatea aflate in exclusivitate in portofoliul Artmark Historical Estate: 22 de proprietati istorice, 19 proprietati contemporane si o insula din Delta Dunarii, singura insula de vanzare din Romania in acest moment. Artmark Historical Estate si-a asumat misiunea de a contribui la salvarea patrimoniului construit din Romania, prin reincluderea proprietatilor istorice in circuitul public sau privat. In martie 2019, compania a publicat Raportul de Piata - o analiza in privinta patrimoniului construit, ce arata ca in Romania exista aproximativ 10.000 de imobile (palate, castele, conace sau vile vechi de secole) pentru care trebuie identificate solutii de salvare si reintegrare in circuitul public. Prin conversia acestora in centre rezidentiale, birouri, hoteluri sau spatii cu diferite functiuni culturale, patrimoniul imobiliar poate fi salvat de la degradare si lasat mostenire generatiilor ce vor veni.
Intre cladirile istorice prezentate in catalog se numara Palatul Stirbey din Darmanesti, jud. Bacau (vizitat adeseori de Regina Maria si evocat in jurnalul sau), Casa Niculescu-Dorobantu din Bucuresti (un impresionant palat neogotic situat in inima Capitalei), conacul Otetelesanu de langa Bucuresti, castelul Teleki si conacul Banffy din Transilvania, Casa Hrisicos (edificiu-simbol al Constantei), vile impresionante din Bucuresti, Braila, Galati, Ploiesti, Sibiu, Sinaia si Insula Matita din Delta Dunarii. Sectiunea de proprietati contemporane propune resedinte private exclusiviste (vile pe malul lacului, penthouse-uri sau apartamente cu gradina proprie) si oportunitati de business la cheie: domenii viticole si resorturi turistice.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADC4E FORUMALLBIMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere