Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - BOSCH pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj
BOSCH pune piatra de temelie pentru o nouă clădire de birouri la Blaj
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2018 07:55
Bosch, lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, a demarat lucrarile de constructie la o noua cladire administrativa in cadrul fabricii din Blaj, judetul Alba. La ceremonia oficiala de asezare a pietrei de temelie din 10 mai 2018 au fost prezenti membri ai managementului companiei si reprezentanti ai autoritatilor locale. „Bosch si-a extins activitatea de productie la Blaj in ultimii ani, astfel ca am decis sa construim o noua cladire care sa sustina aceasta crestere si sa asigure suficient spatiu pentru noi proiecte ce vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii”, a declarat Dirk Arnold, directorul general al unitatii de productie Bosch din Blaj. „Compania noastra acorda o atentie deosebita mediului in care oamenii isi desfasoara activitatea zilnica”, a spus Alexander Firsching, directorul comercial al fabricii din Blaj. „In acelasi timp, Bosch doreste sa ofere conditii de lucru inspirationale care sa faciliteze colaborarea in randul angajatilor”, a continuat Firsching.
Bosch va investi peste sapte milioane de euro in noua cladire, care se va desfasura pe o suprafata de 5.700 metri patrati si doua niveluri. Aceasta va gazdui birouri pentru aproximativ 250 de angajati, precum si cea mai mare parte a laboratoarelor de dezvoltare aflate in prezent in interiorul fabricii, incepand cu toamna anului 2019.
La Blaj, Bosch a deschis prima fabrica din Romania pentru componente de tehnica liniara, in anul 2007. Ulterior, locatia s-a extins prin deschiderea unor noi unitati de productie pentru solutii de mobilitate prin diviziile Chassis Systems si Powertrain Solutions si au fost implementate solutii inteligente de Industrie 4.0 pentru eficientizarea productiei. In prezent, fabrica din Blaj inregistreaza cresteri considerabile, atat in sectorul Solutiilor de mobilitate, cat si in cel al Tehnologiei industriale, fiind un jucator important pentru Bosch. Bosch produce la Blaj, pe langa echipamente de tehnologie industriala, componente electronice pentru sectorul auto.
Scoala Duala Bosch: Sursa de tehnicieni specializati
Grupul Bosch in Romania este un partener de incredere al scolilor locale in cadrul proiectului de sistem educational dual, incepand cu anul 2013. Peste 70 de elevi se pregatesc anul acesta pentru carierele lor ca tehnicieni in electromecanica si electronica, in cadrul fabricii Bosch din Blaj. Compania colaboreaza pe plan local cu Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” din Blaj si cu Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia.
Activitatea practica si activitatile elevilor in workshop-urile de mecanica si electrica din Centrul de Training sunt supravegheate indeaproape de specialisti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanti in proiect au ocazia sa acumuleze informatii si experienta practica despre productia de serie, atat in domeniul tehnologiei industriale, cat si in industria automotive. Gabriela, eleva la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu Blaj”, apreciaza partea practica a Scolii Duale Bosch: „Pentru mine e important sa invat direct din fabrica pentru ca inteleg mult mai bine cum functioneaza masinile. In plus, e un mediu de lucru curat, procesele de lucru ne sunt foarte clar explicate, avand si posibilitatea sa le aplicam, sub directa indrumare a specialistilor din productie”.
Noi oportunitati de cariera pentru tinerele talente
Prin campania de recrutare intitulata „Let’s be remarkable”, Bosch invita potentialii candidati sa inceapa o cariera remarcabila intr-un mediu de munca competitiv si international. Unitatea de productie Bosch din Blaj recruteaza in prezent ingineri de calitate, ingineri de mentenanta, ingineri proces productie, specialisti in achizitii si logistica, manageri de proiecte, dar si candidati pentru programul working student.
Concentrare pe dezvoltarea angajatilor si pe conditiile de munca attractive
Bosch investeste in dezvoltarea profesionala a angajatilor sai si in asigurarea unor conditii optime de munca. Compania ofera angajatilor sai diverse beneficii, precum program de lucru flexibil, posibilitatea de a lucra de acasa, o cantina moderna cu meniu variat, acces la activitati sportive si servicii medicale. Bosch incurajeaza o cultura organizationala deschisa, bazata pe colaborare si creativitate. Pentru a sprijini aceasta viziune, Bosch a inceput implementarea „conditiilor de munca inspirationale” si in locatia sa din Blaj. Lunar, aproximativ 100 de angajati au ocazia sa-si extinda competentele in locatii Bosch internationale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere