Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CNI: CONSTRUCTII ERBASU demoleaza Stadionului Steaua in trei luni
CNI: CONSTRUCTII ERBASU demoleaza Stadionului Steaua in trei luni
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2018 06:06
In urma preluarii Stadionului Steaua de la Ministerul Apararii Nationale, prin protocol de predare-primire semnat in data de 13 iunie 2018, Compania Nationala de Investitii (institutie aflata sub autoritatea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) a semnat, pe 18 iunie 2018, contractul privind proiectarea, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia lucrarilor de desfiintare a obiectivului de investitii ”Stadion Steaua” din bd-ul Ghencea, nr. 45, sector 6, Bucuresti.
In urma demararii procedurii de achizitie publica privind atribuirea contractului, a fost depusa o singura oferta din partea asocierii Constructii Erbasu S.A. si BS Recycling SRL.
Potrivit ofertei depuse, durata lucrarilor va fi de 3 luni (1 luna pentru serviciile de proiectare si 2 luni pentru lucrarile de executie), iar valoarea contractului este de 6.504.233,28 lei cu TVA. In cursul saptamanii viitoare, va fi emis ordinul de incepere a proiectarii, dupa care se va emite si ordinul de incepere a lucrarilor de desfiintare, care vor include demolarea tribunei oficiale, a hotelului de cantonament si a tribunelor pe maluri de pamant. Anterior demararii lucrarilor de desfiintare, beneficiarul lucrarilor, in speta Ministerul Apararii Nationale, va recupera stalpii si proiectoarele instalatiei de nocturna, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnichetii full height, sistemul de sonorizare si cel de supraveghere video, precum si ascensoarele de la tribuna oficiala.
Lucrarile de demolare vor fi finantate de beneficiar (Ministerul Apararii Nationale), in baza unei conventii de cofinantare incheiate cu Compania Nationala de Investitii.
Prin Programul National de Constructii de Interes Public sau Social, coordonat de CNI, se vor realiza obiectivele de investitii necesare desfasurarii, la Bucuresti, a unor meciuri din cadrul Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020. In prezent, se afla in derulare procedurile de achizitie publica pentru lucrari de executie la 3 dintre stadioane, respectiv Steaua, Arcul de Triumf si Rapid. Pentru stadionul Dinamo, se afla in derulare procedura de achizitie privind serviciile de proiectare - studiu de prefezabilitate si studiu de fezabilitate.
Stadionul Steaua va avea o capacitate totala de 30.500 de locuri pentru spectatori, o suprafata desfasurata de 70.000 mp, 4 vestiare, spatii de cazare pentru sportivi (24 de camere), 1.070 mp de spatiu de expunere (muzeu), 980 mp de spatii comerciale, restaurant pitch-view / bar sky view. Durata de realizare a obiectivului este de 25 de luni, iar valoarea totala a investitiei este de 301,77 de milioane de lei, finantarea fiind asigurata de la bugetul de stat, prin bugetele Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si Ministerului Apararii Nationale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Ubitech
rigips
CONCEPT STRUCTURE
hilti
leviatan
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
BMI_Icopal
viarom
FRONTALE
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere