Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CONSITRANS asigura proiecte pentru drumurile Ploiesti-Buzau si Buzau-Focsani
CONSITRANS asigura proiecte pentru drumurile Ploiesti-Buzau si Buzau-Focsani
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Oct 2018 14:04
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., in calitate de Autoritate contractanta, si Consitrans S.R.L. in calitate de Prestator au contractele de servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate si Proiect Tehnic pentru Drum de Mare Viteza Ploiesti-Buzau si Buzau-Focsani.
Ploiesti-Buzau
Obiectivul contractului consta in prestarea de activitati si servicii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru proiectul ”Drum de Mare Viteza Ploiesti-Buzau”.
Contractul are ca scop pregatirea documentatiei de atribuire pentru executia lucrarilor, precum si asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare si asigurarea asistentei pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru executia lucrarilor.
Valoarea totala a contractului este de 12.277.618,53 lei fara TVA, la care se adauga TVA in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Durata contractului de prestare a Serviciilor este de 24 luni de la Data de incepere a contractului.
Buzau-Focsani
Obiectivul contractului consta in prestarea de activitati si servicii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate si a Proiectului Tehnic pentru proiectul ”Drum de Mare Viteza Buzau-Focsani”. Contractul are ca scop pregatirea documentatiei de atribuire pentru executia lucrarilor, precum si asigurarea asistentei pentru sustinerea aplicatiei de finantare si asigurarea asistentei pe durata desfasurarii procedurii de achizitie publica pentru executia lucrarilor.
Valoarea totala a contractului este de 13.933.291,10 lei fara TVA, la care se adauga TVA in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Durata contractului de prestare a Serviciilor este de 24 luni de la Data de incepere a contractului.
Proiectele sunt cofinantate de Uniunea Europeana din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Ubitech
top 500
strabag nivel 1
rigips
CDS
Acvatot 2019
MAKITA
theda mar
leviatan
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
top 500
concelex
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu