Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEDEMAN: Finalizare investitie de 15 milioane de euro, in sectorul 3
DEDEMAN: Finalizare investitie de 15 milioane de euro, in sectorul 3
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Sep 2018 10:31
Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, deschide pe 7 septembrie magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucuresti si al 49-lea la nivel national. Magazinul, amplasat pe Soseaua Dudesti-Pantelimon, nr. 2 - 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro. Construita pe o suprafata de peste 14500 mp., cea mai noua investitie a companiei Dedeman dispune si de o parcare generoasa compusa din 504 locuri de parcare.
Pentru a raspunde cat mai rapid si complet solicitarilor venite din partea clientilor noului magazin, o echipa compusa din 216 angajati a fost atent recrutata, pregatita si specializata in celelalte magazine din Bucuresti, astfel incat sa atinga nivelul de competenta cu care sunt obisnuiti clientii Dedeman din Capitala, dar si din restul tarii.
“Deschiderea magazinului din Pantelimon este inca un pas in strategia noastra de a acoperi cat mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienti si accesibile din orice parte a orasului dar si din imprejurimile acestuia. Avem increderea ca proximitatea fata de client si timpul scazut de raspuns la cerintele acestuia ne pot mentine competitivi intr-o piata marcata de schimbari si provocari.”- Dragos Paval, Presedintele companiei Dedeman.
Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respecta structura intuitiva testata cu succes si in celelalte magazine ale retelei. Spatiul generos si showroom-urile de mobila, decoratiuni, gresie si faianta si gradina ofera zeci de idei pentru amenajarea caminelor iar ambientul prietenos creeaza o experienta placuta la cumparaturi. In gama de peste 45.000 de produse disponibile la Dedeman Pantelimon clientii vor descoperi solutii pentru constructii si amenajari interioare, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, utilaje si scule electrice.
Pe langa produsele variate si de calitate, magazinul pune la dispozitia clientilor si cateva servicii auxiliare care sa ii ajute pe acestia in procesul de cumparare: serviciul de proiectare bai si bucatarii, mixare vopsele, comenzi speciale, livrarea marfurilor si retur de produse. In plus, pentru proiectele de amploare care necesita o finantare suplimentara, operatorii de credit parteneri care au birouri in magazin propun oferte special gandite pentru clientii Dedeman si planurile lor de constructie, reabilitare sau amenajare a locuintei.
Dedeman in cifre
- 49 de magazine, doua centre logistice, parc auto propriu;
- peste 45.000 de produse ce acopera 11 domenii;
- peste 10.600 de angajati;
- intre 7.500 - 18.000 mp suprafata unui magazin;
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
SSAB
leviatan
EDIT-Structural
Arduro
concelex
MAKITA
SIGM
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
ness project
quadratum
noark
viarom
strabag nivel 1
konsent
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
CDS
siniat

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander