Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DEJ: Arc Parc Industrial investeste in extindere 12 milioane de euro
DEJ: Arc Parc Industrial investeste in extindere 12 milioane de euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2019 07:00
Primul parc industrial privat din nord-vestul Romaniei intra intr-o noua etapa de dezvoltare, printr-o investitie care se ridica la 12 milioane de euro, realizata de Adriana si Stefan Cristea, proprietarii Arc Parc Industrial.
In parcul industrial din judetul Cluj, care se intinde pe o suprafata de 40 ha teren, isi desfasoara activitatea 20 de companii, care au realizat in ultimii 10 ani investitii de peste 50 milioane de euro si au creat peste 2.000 de locuri de munca.
„Pentru acest an avem trei proiecte marete: construirea unui Incubator de afaceri de productie sectorial in domeniul componentelor auto, pe o suprafata de 13.000 de metri patrati, in valoare de aproximativ 6,5 milioane de euro. Un alt proiect este un Parc Logistic - mai exact 6 hale modulare de logistica, de categoria A, cu o suprafata de aproximativ 19.000 mp in total, a carei constructie a inceput deja”, anunta Adriana Cristea, Initiatorul si Fondatorul Parcului.
Potrivit acesteia, al treilea proiect vizeaza constructia unei Statii electrice de transformare de Inalta Tensiune de 25 MVA, tot in decursul acestui an. In ceea ce priveste lucrarile la cele 6 hale modulare, acestea vor fi finalizate in doua etape, primul modul fiind disponibil incepand cu 2019.
„Este un proiect ambitios, dar suntem obisnuiti cu provocarile. Deja oferim clientilor nostri cele mai bune conditii pentru a-si derula afacerile, asa ca stim ce avem de facut pentru ca, prin facilitatile si serviciile de top oferite, sa sustinem drumul spre performanta al viitorilor parteneri”, a declarat Stefan Cristea, director general Arc Parc Dej.
Halele vor fi construite pe structura de beton, fiecare dintre module oferind posibilitate montarii de pod rulant. Elementul practic al acestui proiect este faptul ca, la solicitarea viitorilor clienti, se poate renunta la peretii modulelor, creand astfel un spatiu mai mare. Acest lucru face foarte simpla schimbarea destinatiei spatiului din unul logistic in unul de productie.
Constructia acestui parc logistic in regiune vine ca raspuns la piata ascendenta de spatii logistice si industriale. Situarea halelor in incinta parcului industrial vine cu anumite facilitati- retelele de utilitati deja existente si disponibile (energie electrica, gaze, apa, canalizare, telecomunicatii) si facilitatile fiscale aferente parcurilor industriale in Romania.
„Cel mai important este sa iti faci partenerul de afaceri sa constientizeze oportunitatile nelimitate pe care acest parc industrial privat le ofera. Venim cu un mediu propice pentru dezvoltare, inovare si accelerarea ideilor de afaceri”, declara Georgiana Pricop, Chief Business Development Officer Arc Parc Dej.
Familia Cristea (mama si fiu) anunta ca deja au fost contractate 80% din spatiile propuse, ceea ce ii incurajeaza sa ia in calcul o noua extindere.
“Vor fi create peste 200 locuri de munca, iar din 2021, o data cu finalizarea Centurii ocolitoare a municipiului Dej, corelata cu drumul expres Dej - Cluj-Napoca - Turda, vom putea oferi si facilitati legate de transport”, incheie Stefan Cristea, director general Arc Parc Dej.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere