Agenda Constructiilor
Miercuri, 08 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - DICO & Tiganas si CMDDB vor sa proiecteze noua Sala Polivalenta din Iasi
DICO & Tiganas si CMDDB vor sa proiecteze noua Sala Polivalenta din Iasi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 10 Sep 2019 11:33
Municipiul Iasi va avea o sala polivalenta noua. Noul imobil multifunctional va avea o capacitate de aproximativ 10.000 de locuri, la care se adauga spatii de parcare, accese si spatii cu specific comercial si alte functiuni. Termenul limita de depunere a ofertelor la licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare si asistenta tehnica pentru acest obiectiv a fost astazi, 9 septembrie, ora 15.00. Au depus oferte patru firme si asocieri: Compania Municipala Dezvoltare Durabila Bucuresti SA, Dico si Tiganas Birou de proiectare, SigmHome Project SRL si Tec Telecom SRL.
Valoarea maxima a achizitiei este de 1.974.789 lei, fara TVA, durata contractului urmand a fi de maxim sase luni de la data emiterii ordinului de incepere. Criteriul de atribuire a licitatiei este cel mai bun raport calitate - pret.
Pentru acest obiectiv, municipalitatea a propus trei posibile amplasamente: terenul din Moara de Vant (zona libera de sarcini), un teren aflat in concesiunea Veolia Energie Iasi SA in perimetrul Centralei de Energie Termica (CET) si altul in cartierul Tudor Vladimirescu, mai precis cel pe care se afla garajul Companiei de Transport Public SA. Pentru fiecare destinatie propusa firma castigatoare va trebui sa realizeze cate un studiu cu avantajele si dezavantajele din punct de vedere al accesabilitatii si dotarilor edilitare din zona.
Printre studiile pe care firma castigatoare va trebui sa le realizeze se numara studiul de amplasament, studiul topografic, studiul geotehnic, studiul de coexistenta (daca este cazul), documentatia de avizare a lucrarilor de interventii (DALI), studiul de fezabilitate (acolo unde este cazul), documentatia tehnica pentru obtinerea avizelor / acordurilor / autorizatiilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire, care nu au fost solicitate prin certificatul de urbanism (in cazul in care se impun), proiectul tehnic pentru autorizarea executarii lucrarilor, proiectul tehnic de executie si documentatia tehnica pentru organizarea executiei.
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere