Agenda Constructiilor
Marti, 27 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EATON: Intreruptoarele automate MCB reduc pericolul producerii incendiilor electrice
EATON: Intreruptoarele automate MCB reduc pericolul producerii incendiilor electrice
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 03 Sep 2018 15:56
In mai 2018, Eaton a sarbatorit o piatra de hotar deosebita, deoarece productia de intreruptoare automate modulare (MCB) la sediul nostru din Schrems, Austria, a depasit pragul istoric de un miliard. MCB-urile se gasesc in aproape orice locuinta si oriunde este utilizata electricitatea. Numele lor si dimensiunea redusa minimalizeaza rolul esential pe care il joaca, deoarece ne protejeaza pe noi si casele noastre de scurtcircuit, supracurent si de incendiile electrice devastatoare pe care le pot provoca. Cu o prezenta estimata in 100 de milioane de gospodarii, Eaton este unul dintre cei mai importanti producatori de MCB-uri din intreaga lume. Astfel, tehnologia noastra aduce o contributie importanta la reducerea pericolului producerii incendiilor electrice, care, in Uniunea Europeana, provoaca in fiecare an aproximativ 6,25 miliarde de euro in daune materiale, precum si aproximativ 1 000 de decese care adesea ar fi putut fi prevenite.
Tehnologia MCB a companiei Eaton a parcurs un drum lung. MCB-ul modern din industrie, dupa cum il cunoastem si pe care se bazeaza modelul nostru actual, a fost initial dezvoltat in Austria la inceputul anilor '60, sub conducerea profesorului Gottfried Biegelmeier. Un adevarat pionier al tehnologiei, el a verificat personal eficacitatea si siguranta dispozitivelor testandu-le pe propriul corp (dupa cum se poate vedea in imaginile de mai jos) si de prin 1964, acestea au fost gata pentru productia in serie.
De la inceput, MCB-urile noastre au fost fabricate la facilitatea din Schrems, care si-a mentinut pozitia de centru de excelenta si de inovare chiar si in fata unei concurente puternice. Este o dovada a calitatii inalte a cercetarii si dezvoltarii realizate la Schrems sub conducerea profesorului Biegelmeier, ca designul - care sta si la baza produsului actual - a salvat vieti de peste 50 de ani.
Despre Eaton
Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice.
Eaton este o companie specializata in managementul energiei, care a realizat in anul 2017 o cifra de afaceri de 20,4 miliarde USD. Noi oferim solutii eficiente din punct de vedere energetic, care ii ajuta pe clientii nostri sa gestioneze energia electrica, hidraulica si mecanica intr-un mod mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton se dedica imbunatatirii calitatii vietii si a mediului inconjurator, prin utilizarea tehnologiilor si a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 96 000 de angajati si comercializeaza produse catre clienti din peste 175 de tari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19elmas_1octALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
hilti
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere