Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EATON lanseaza solutia de iluminat de urgenta pentru spatii deschise vaste
EATON lanseaza solutia de iluminat de urgenta pentru spatii deschise vaste
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2019 11:21
Eaton a lansat doua game noi pentru sistemul de iluminat de urgenta, care ofera o solutie completa pentru toate spatiile deschise vaste. Corpurile de iluminat individuale pot repartiza lumina in unghi larg sau ingust de la cele mai mici si mai estetice dispozitive de iluminat disponibile in prezent pentru astfel de intrebuintari.
Programarea electronica a focalizarii la gamele BeamTech si BeamLite II permite configurarea celor 12 LED-uri dedicate din fiecare cap de lampa in vederea repartizarii in unghi larg a luminii pentru iluminarea antipanica sau in vederea repartizarii in unghi ingust pentru rute de evacuare sau echipamente de urgenta, precum alarme si extinctoare de incendiu.
Pentru iluminarea generala antipanica, lumina de la fiecare cap de lampa acopera o suprafata utila de pana la 30 m cu o distanta optima intre corpurile de iluminat de 36,8 m (43,1 m) pentru iluminarea de 1 lux (0,5 lux). Aceasta este o suprafata mai mare decat suprafetele acoperite de majoritatea celorlalte produse, asadar, in general, sunt necesare mai putine dispozitive pentru a acoperi un anumit spatiu.
Avand un indice de protectie impotriva factorilor externi IP65 si rezistenta la impact IK03, noua gama este ideala pentru intrebuintari industriale, precum fabrici sau depozite, dar redesignul integral al produsului inseamna ca acum poate fi folosita si in zone in care aspectul este important, precum in locatii pentru divertisment si malluri de cumparaturi.
Acest redesign a fost realizat prin folosirea in aceeasi carcasa a bateriilor Li-Ion sau NiCd de dimensiune mai mica, dar cu durata lunga de viata, si a capetelor de iluminat LED cu flux ridicat. Acest lucru este diferit de alte produse cu aceleasi intrebuintari, care au o carcasa pentru baterii si alta pentru lampile LED cu flux ridicat montate deasupra. Desi aceasta este o solutie eficienta, corpul de iluminat rezultat este mai mare si mai putin estetic.
Capetele de iluminat individuale din ambele game, BeamTech si BeamLite II, se pot roti la 360o si se pot inclina pana la 90o, asadar dispun de functionalitatea solutiilor mai vechi, dar intr-un produs mai mic si mai estetic.
Cand vine vorba despre instalarea corpului de iluminat, Eaton a simplificat procesul si a redus la minimum numarul de unelte necesare. Punctele de fixare sunt amplasate in afara casetei, asadar nu exista riscul de a compromite indicele IP65 al corpului de iluminat, iar nivela cu bula de aer incorporata asigura o montare dreapta.
Cablarea produsului este simpla, oferind acces usor la unitate printr-o carcasa prinsa cu cleme, iar intrarea cablului se face fie prin lateralul, fie prin spatele dispozitivului de iluminat. Pe BeamLite II, intrarile cablurilor sunt disponibile pe cele 4 laturi (stanga, dreapta, sus si spate), plus intrare Besa. Pe gama BeamTech exista 2 puncte de intrare pentru cablaj prin garniturile de etansare incorporate, pozitionate in interiorul sursei de alimentare electrica, asigurand intotdeauna o clasa de protectie IP, dar fara a compromite aspectul. Nu exista gauri prestantate si nu este nevoie sa instalati o garnitura de etansare separata. Bornele sunt fara insurubare, folosindu-se cleme pretensionate.
Pentru punerea in functiune, puteti regla directia fiecarui cap de iluminat inainte de a-l bloca in pozitie si puteti programa repartitia luminii in unghi ingust sau larg. Un buton de test va permite sa verificati lumina generata si sa o reglati pentru a va asigura ca fiecare cap de iluminat de pe corpul de iluminat este setat corect. De exemplu, puteti alege ca un cap de iluminat sa furnizeze lumina pe o suprafata larga, iar al doilea sa fie focalizat pentru a evidentia o alarma sau un extinctor de incendiu, pentru a indeplini cerintele EN 1838:1.
Gama BeamTech cuprinde in prezent dispozitive care au unul sau doua capete de iluminat cu LED, in diferite versiuni, care ofera lumina de 250 lm, 500 lm, 1000 lm. BeamLite II are doua capete de iluminat cu LED integrate in diferite produse din gama, care ofera lumina de 200 lm, 400 lm si 800 lm. Ambele game sunt disponibile sub forma de corpuri de iluminat de urgenta de sine statatoare, cu functii optionale, inclusiv telecomanda, si dispun de certificare ENEC si sunt conforme EN60598-2-22.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMCOVID-19TeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere