Agenda Constructiilor
Sambata, 01 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELIS PAVAJE estimeaza vanzari de 200 milioane lei si o crestere cu 10% in 2019
ELIS PAVAJE estimeaza vanzari de 200 milioane lei si o crestere cu 10% in 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Mai 2019 12:12
Bazandu-se pe inaugurarea in 2019 a unei noi fabrici, a celui mai mare showroom de pavele din tara, precum si pe lansarea unor noi proiecte ambitioase, compania Elis estimeaza o crestere semnificativa a cifrei de afaceri in anul curent, apropiindu-se de cifra de 200 milioane RON.
Dezvoltarea pietei rezidentiale in Romania, precum si faptul ca romanii au inteles ca amenajarea gradinii si curtii fac parte integranta a design-ului unei case moderne, au dus la dezvoltarea pietei amenajarilor exterioare din tara noastra. Infiintata in 1991, in Petresti, judetul Alba, compania Elis a reusit sa creasca semnificativ cifra de afaceri, in special in ultimii 15 ani, de la 4,6 milioane de lei in 2001 la 179 milioane in 2018 si la o echipa de peste 385 de angajati la final de an.
Faptul ca romanii au inteles plusul de valoare pe care o curte amenajata il aduce unei locuinte se reflecta in ponderea de cca 28% pe care lucrarile rezidentiale o detin in toate lucrarile contractate. Compania a estimat asadar pentru 2019 o crestere accelerata a afacerilor, cu accent pe cresterea ponderii acestor lucrari rezidentiale si a produselor premium cu 40% in acest an. Pentru a incuraja acest segment, gama de produse pentru acest domeniu a fost extinsa in ultimii doi ani prin adaugarea a noi mixuri coloristice si elemente complementare, precum jardiniere, banci de gradina sau focare.
˝In contextul unui focus pe dezvoltarea produselor premium si a lucrarilor rezidentiale, intentionam sa oferim valoare adaugata clientilor nostri mai ales prin intermediul stilurilor noastre integrate si a calitatii produselor pe care le oferim. Multumita consolidarii pozitiei noastre in piata, anul trecut am reusit o crestere de 11.7% a cifrei de afaceri. Cresterea pe care o preconizam pentru 2019 vine pe fondul investitiilor pe care le facem in fabrici, showroomuri si utilaje si nu in ultimul rand pe dezvoltarea si pozitionarea brandului Elis ca o companie care ofera servicii complete, de incredere si calitate.˝ a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.
O noua abordare integrata de business
Cei de la Elis si-au propus sa evolueze de la statutul de firma care produce si vinde pavele si borduri, la cel de companie care propune un intreg concept de design integrat pentru clientii sai. In acest context, incepand cu aceasta luna, compania lanseaza 4 stiluri noi integrate de amenajare exterioara, care contin elemente de design potrivite oricarei locuinte. Stilurile, denumite Nordic, Carpatin, Iberic si Regal inglobeaza atat pavaje, borduri cat si mobilier de exterior din beton, produse de decor sau focare, oferind clientilor posibilitatea de a se inspira si de a isi transforma gradina sau curtea intr-o zona de relaxare pentru intreaga familie si care este in perfecta armonie cu design-ul locuintei.
˝In contextul unui focus pe dezvoltarea produselor premium si a lucrarilor rezidentiale, intentionam sa oferim valoare adaugata clientilor nostri prin intermediul conceptelor integrate si a calitatii produselor pe care le oferim. Anul trecut am reusit o crestere de 10% a cifrei de afaceri. Cresterea pe care o preconizam pentru 2019 vine pe fondul investitiilor pe care le-am facut in fabrici, showroomuri, linii de productie si nu in ultimul rand pe dezvoltarea si pozitionarea brandului Elis.˝ a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.
Produsele pot fi vizionate in showroomul inaugurat pe 18 aprilie 2019, la fabrica Elis din Secuienii Noi, judetul Neamt. Cu peste 5.000 mp amenajati, acest al 3-lea showroom este cel mai mare din Romania, iar in cadrul sau se pot gasi toate gamele Elis Premium si Standard, precum si produse de gradina ca si jardiniere, focare sau banci. Acest showroom reprezinta ultima etapa a unei investitii de 10 milioane de Euro in punctul de lucru de la Secuienii Noi. Mai mult, o a 4-a fabrica Elis urmeaza a fi inaugurata in semestrul 2 al anului in curs, in Vintu de Jos, Jud. Alba. Fabricile vor asigura la momentul respectiv un volum total de 20.000mp pavele/ zi. . Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba), Stoenesti (Prahova) si cel mentionat din Secuienii Noi (Neamt).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulhiltiman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
strabag nivel 1
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
viarom
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
CELCO 2020
rigips
CDS
leviatan
Acvatot 2019
BALTIC
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023