Agenda Constructiilor
Luni, 25 Martie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELMAS a dezvoltat noi produse in domeniul instalatiilor de ridicat
ELMAS a dezvoltat noi produse in domeniul instalatiilor de ridicat
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Iun 2015 07:33
Laboratorul de incercari al companiei Elmas Brasov, rezultat al unei investitii de 5,3 milioane de lei sustinute cu ajutorul fondurilor structurale, a dezvoltat primele sale produse care vor usura munca in cadrul companiilor industriale si care vor produce economii financiare clientilor societatii.
Prima inovatie este podul rulant monogrinda Elmas complet automatizat. Acesta are un ecartament de 18,6 metri si o sarcina nominala de cinci tone. Utilajul a fost special proiectat si executat pentru utilizarea in industrie, avand in componenta, in afara mecanismului de ridicare, un panou de automatizare si doi senzori de citire pentru axele X si Z, care permit functionarea optima fara a fi necesara operarea manuala. Cu ajutorul acestei inovatii, macaraua industriala Elmas are capacitatea de a lucra in regim automat, deservind statii predefinite in cadrul unei hale de productie si de a asigura un flux tehnologic optim, precum si o productivitate ridicata. In acest fel, factorul uman este inlocuit de tehnologie, existand posibilitati extrem de reduse de producere a erorilor tehnice.
Cea de-a doua inovatie a echipei de cercetatori este ascensorul economic, care in starea de stand-by are un consum echivalent cu cel al unui bec de 45 W. Ascensorul de persoane Cirro A, fara camera masinii si cu actionare electrica, este un produs aflat in etapa finala de certificare ca echipament cu eficienta energetica de clasa A. Toate elementele aflate in componenta ascensorului au eficienta energetica de clasa A - blocuri de comanda, iluminare, invertor de frecventa impreuna cu grup electric de actionare, panou de comanda principal care efectueaza prin soft-ul implementat un management eficient al consumului de energie. Odata cu aceasta inovatie, Elmas intra in clasa marilor producatori de ascensoare, acesta fiind primul echipament de acest gen produs vreodata in Romania.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor - nr. 141 (Martie-Aprilie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023