Agenda Constructiilor
Sambata, 28 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ELMAS a dezvoltat o solutie de arhivare pe spatii reduse
ELMAS a dezvoltat o solutie de arhivare pe spatii reduse
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Mai 2017 16:13
Specialistii companiei brasovene Elmas au dezvoltat ARHI SAFE, un sistem automatizat de arhivare. „In acest proiect s-au investit 120.000 euro, iar perioada de implementare din faza de proiect, obtinerea autorizatiei de constructie si pana la punerea in functiune a fost de sase luni”, sustin reprezentantii companiei.
Ideea dezvoltarii unui astfel de sistem a pornit din nevoile stricte ale companiei. „Avand in vedere specificul activitatii noastre s-a ajuns la un volum considerabil de documente si proiecte tehnice care trebuiesc arhivate pe toata durata de viata a echipamentelor, dar sa si avem acces usor la documente pentru consultare. Am cautat solutii, folosind ultima tehnologie in activitatea de depozitare”.
Arhiva companiei, amplasata in cladirea administrativa a Elmas, nu mai corespundea conditiilor actuale si cerintelor PSI. „Aveam varianta de a construi o cladire cu destinatia de arhiva, cu toate cerintele impuse, ceea ce ar fi insemnat sa ocupam un teren de cel putin 200 de metri patrati, iar investitia sub aceasta forma ar fi fost mult mai mare decat cea in solutia ARHI SAFE”.
Noua solutie vine cu ideea arhivarii pe verticala, utilizand o suprafata, in cazul Elmas, de doar 25 de metri patrati la sol. „In aceste conditii, era necesara o solutie automatizata cu acces rapid la documente”, au explicat specialistii companiei brasovene. Arhiva automatizata ARHI SAFE este formata dintr-o constructie metalica exterioara termoizolata si rezistenta la foc, iar la interior este montat sistemul propriu zis de arhivare si depozitare tip Hänel Lean Lift.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere