Agenda Constructiilor
Sambata, 30 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - EURO-CONSTRUCTII: Premiu la Sustenabilitate si CSR pentru IRIDEX GROUP
EURO-CONSTRUCTII: Premiu la Sustenabilitate si CSR pentru IRIDEX GROUP
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 17 Mai 2018 08:08
Compania IRIDEX GROUP a primit trofeul de excelenta pentru sustenabilitate si CSR in cadrul galei de decernare a Premiilor Pietei de Constructii si Instalatii “EURO - Constructii 2018”, eveniment care a reunit ieri, 15 mai, la Radisson Blu Hotel din Bucuresti, principalii reprezentanti ai sectorului national de constructii, de la producatori si experti, la reprezentanti ai autoritatilor. Trofeul EURO-Constructii se acorda pentru patru categorii principale si premiaza marcile de incredere, alaturi de cele mai importante companii care au avut rezultate notabile in dezvoltare si afaceri, inovatie si tehnologie, sustenabilitate si CSR.
Premiile EURO-Constructii se acorda in fiecare an pentru a recunoaste excelenta in afaceri a companiilor din constructii/ instalatii. Evaluarea companiilor premiate a fost efectuata de Agenda Constructiilor, entitate independenta ce prelucreaza informatii de afaceri pentru constructii si instalatii. Diplomele de excelenta si trofeele au fost acordate pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul constructiilor sustenabile si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei specializate din Romania.
Certificat de Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii, IRIDEX, grup de firme romanesti cu experienta in executarea proiectelor mari de infrastructura, a depozitelor de deseuri municipale si periculoase, precum si a lucrarilor speciale de constructii, a fost premiat pentru excelenta in afaceri si pentru efortul constant in promovarea solutiilor inteligente in constructii. Gala de premiere a incheiat conferinta “EURO - Constructii 2018”, desfasurata anul acesta sub motto-ul „Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica in Romania”.
Despre IRIDEX
Infiintat in urma cu peste 25 de ani, IRIDEX GROUP are peste 700 de angajati si o cifra de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu actionariat exclusiv romanesc, grupul executa lucrari de gestiune integrata a deseurilor, proiectare si exploatare de depozite ecologice municipale pentru deseuri nepericuloase, constructii civile si industriale, lucrari de infrastructura la cel mai inalt standard de calitate. IRIDEX implementeaza proiecte de pionierat in diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabila, instalatii de producere de energie electrica din biogaz s.a. Prin instalatiile de sortare si tratare a deseurilor, prin depozitele pe care le administreaza, respectiv prin tehnologiile folosite in mod curent, IRIDEX Group deserveste o populatie de peste 1 000 000 de oameni din Romania.
Din respect pentru comunitate, IRIDEX isi reafirma angajamentul pe termen lung in politicile de responsabilitate pentru mediu si are in vedere implementarea principiilor Economiei Circulare, folosind instalatii nepoluante fabricate in Uniunea Europeana, a caror activitate este monitorizata permanent si certificata.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19ACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere