Agenda Constructiilor
Luni, 20 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Financial Times: „Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa”
Financial Times: „Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Iun 2021 10:16
Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat in constructia de ansambluri rezidentiale si hoteliere de lux, este acum in centrul atentiei la nivel international datorita proiectelor ambitioase derulate in Romania. Prestigioasa publicatie Financial Times numeste ansamblul Nordis Mamaia 5***** „cel mai rafinat proiect rezidential & hotelier din Romania” si noteaza ca va fi cel mai mare hotel leisure din Europa, cu un total de 712 camere.
Financial Times, publicatie care se axeaza preponderent pe stirile notabile din sectorul economic si cel de business, aduce in atentie proiectele dezvoltate de Nordis Group. Pe langa investitia de peste 200 milioane euro in proiecte rezidentiale si hoteliere, compania a introdus un produs financiar revolutionar pentru industria de real-estate din Romania.
Conceptul de a investi intr-o camera sau apartament de hotel era, pana de curand, cunoscut doar in pietele foarte mature de real-estate, precum Dubai si Statele Unite ale Americii. Odata cu lansarea ansamblurilor Mamaia, Brasov si Sinaia, Nordis a pus la dispozitia clientilor posibilitatea de a investi intr-o camera de hotel, care garanteaza un randament de 7% pe an si o chirie lunara stabilita contractual.
Proiectul Nordis Mamaia 5*****, un ansamblu rezidential & hotelier, va redefini turismul de pe litoralul Marii Negre. Cu un numar de 712 camere si apartamente, va fi cel mai mare hotel leisure si unul dintre primele 10 in randul turismului de business din Europa.
„Acest tip de ansamblu exclusivist reprezinta o premiera pentru piata din Romania”, noteaza Financial Times. „Proiectele Nordis reprezinta si o reinventare a serviciilor si facilitatilor de cinci stele si dau o noua definitie stilului de viata de clasa intai”, adauga Financial Times.
Tot acest ecosistem unic introdus de Nordis Group, care cuprinde ansambluri si servicii premium, produse financiare inovatoare, redefinire a limitelor de calitate si rapiditate a constructiilor va impacta considerabil turismul de lux in Romania.
„Ne bucura enorm sa vedem ca munca noastra lasa o asemenea impresie placuta in lume. Tinta noastra inca din prima zi, prin proiectele din Mamaia, Sinaia, Brasov si altele care vor urma, a fost sa oferim romanilor o experienta la standarde si facilitati premium, fara compromisuri. Continuam sa dezvoltam, inovam si inauguram ansambluri semnate Nordis in locatii strategice din Romania”, a declarat Vladimir Ciorba, CEO Nordis Group.
 
man and machineALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BALTIC
FRONTALE
leviatan
hilti
strabag nivel 1
BMI_Icopal
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
viarom
CDS
theda mar
Acvatot 2019
CELCO 2020
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023