Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Financial Times: „Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa”
Financial Times: „Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel de leisure din Europa”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Iun 2021 10:16
Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat in constructia de ansambluri rezidentiale si hoteliere de lux, este acum in centrul atentiei la nivel international datorita proiectelor ambitioase derulate in Romania. Prestigioasa publicatie Financial Times numeste ansamblul Nordis Mamaia 5***** „cel mai rafinat proiect rezidential & hotelier din Romania” si noteaza ca va fi cel mai mare hotel leisure din Europa, cu un total de 712 camere.
Financial Times, publicatie care se axeaza preponderent pe stirile notabile din sectorul economic si cel de business, aduce in atentie proiectele dezvoltate de Nordis Group. Pe langa investitia de peste 200 milioane euro in proiecte rezidentiale si hoteliere, compania a introdus un produs financiar revolutionar pentru industria de real-estate din Romania.
Conceptul de a investi intr-o camera sau apartament de hotel era, pana de curand, cunoscut doar in pietele foarte mature de real-estate, precum Dubai si Statele Unite ale Americii. Odata cu lansarea ansamblurilor Mamaia, Brasov si Sinaia, Nordis a pus la dispozitia clientilor posibilitatea de a investi intr-o camera de hotel, care garanteaza un randament de 7% pe an si o chirie lunara stabilita contractual.
Proiectul Nordis Mamaia 5*****, un ansamblu rezidential & hotelier, va redefini turismul de pe litoralul Marii Negre. Cu un numar de 712 camere si apartamente, va fi cel mai mare hotel leisure si unul dintre primele 10 in randul turismului de business din Europa.
„Acest tip de ansamblu exclusivist reprezinta o premiera pentru piata din Romania”, noteaza Financial Times. „Proiectele Nordis reprezinta si o reinventare a serviciilor si facilitatilor de cinci stele si dau o noua definitie stilului de viata de clasa intai”, adauga Financial Times.
Tot acest ecosistem unic introdus de Nordis Group, care cuprinde ansambluri si servicii premium, produse financiare inovatoare, redefinire a limitelor de calitate si rapiditate a constructiilor va impacta considerabil turismul de lux in Romania.
„Ne bucura enorm sa vedem ca munca noastra lasa o asemenea impresie placuta in lume. Tinta noastra inca din prima zi, prin proiectele din Mamaia, Sinaia, Brasov si altele care vor urma, a fost sa oferim romanilor o experienta la standarde si facilitati premium, fara compromisuri. Continuam sa dezvoltam, inovam si inauguram ansambluri semnate Nordis in locatii strategice din Romania”, a declarat Vladimir Ciorba, CEO Nordis Group.
 
VideoConfAC-iulALLBIMgamma_2021TERAPLASTjungheinrichAUTODESK
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
cv water 2021
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
hilti
strabag nivel 1
rigips
hidroplasto
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
bienala
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere