Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FLOREA Grup investeste 10 milioane de euro in productia de prefabricate din beton
FLOREA Grup investeste 10 milioane de euro in productia de prefabricate din beton
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Dec 2019 06:00
Florea Grup se extinde la nivel national, printr-o investitie de 10 milioane de euro, astfel incat in 2020 va inaugura a doua fabrica de prefabricate din beton, informeaza un comunicat al companiei.
Compania Florea Grup a demarat anul acesta lucrarile la fabrica din Strejnicu, judetul Prahova. Dupa ce in vara anului 2017, s-a lansat brandul Florea Pavaje, prin inaugurarea celei mai moderne fabrici de prefabricate din Transilvania, compania din Alba Iulia isi va extinde activitatea si in zona de sud a tarii, devenind astfel un operator important la nivel national.
Florea Pavaje are in portofoliu peste 600 de produse, impartite in mai multe game: pavaje premium, pavaje standard, borduri, rigole, garduri si boltari. In fabrica a carei constructie a inceput, se vor produce toate aceste prefabricate, iar in plus, va exista si o linie pentru elemente de canalizare, tuburi de beton si alte prefabricate destinate lucrarilor de infrastructura.
Investitia in acest proiect depaseste 10 milioane de euro. Capacitatea fabricii va fi de 6 000 mp zilnic. Aceasta investitie dubleaza asadar productia companiei, care, impreuna cu fabrica din Alba Iulia, va insuma o capacitate totala de 12 000 mp zilnic. Tehnologia folosita este de ultima generatie si este dezvoltata in colaborare cu producatori de top din Germania. Fluxul tehnologic este integral automatizat, pentru a asigura o calitate sporita a produselor.
Unitatea de productie din Strejnicu va avea un showroom de peste 5 500 mp, cel mai mare de acest gen din tara. Zona va oferi solutii estetice si practice pentru amenajarile exterioare, clientilor fiindu-le mult mai usor sa interactioneze vizual si tactil cu produsele. Pentru amenajarea zonei expozitionale, se va lucra atat cu arhitecti si peisagisti consacrati, cat si cu studenti ai facultatilor de profil, pentru a le oferi acestora din urma sansa sa se afirme in domeniu.
Strategia de dezvoltare a Florea Grup urmareste trendul pietei. Industria constructiilor este in expansiune, iar consumatorii romani realizeaza tot mai mult avantajele unei amenajari cu pavaje. Totodata, se inregistreaza o efervescenta marita in segmentul lucrarilor publice. Cererea este asadar tot mai mare, noua fabrica urmand sa raspunda atat cerintelor persoanelor fizice, cat si ale dezvoltatorilor imobiliari si constructorilor de infrastructura rutiera. Toate produsele au o garantie de 5 ani si vor fi insotite de certificari CE si ISO.
„In cei aproape 25 de ani de activitate, am invatat ca dezvoltarea unei afaceri trebuie sa fie treptata, iar deciziile trebuie sa fie calculate. Extinderea la nivel national vine intr-o etapa de maturitate a companiei, cand suntem convinsi ca experienta si know how-ul in domeniu ne pot asigura competitivitate in aceasta industrie. Fabrica va servi ca un hub deschis de inovatie, unde vom lucra strans cu colaboratorii si clientii nostri, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru proiectele lor”, a declarat Marcel Florea, director general al companiei.
Odata cu aceasta dezvoltare, societatea va trece si printr-un proces de rebranding. Investitiile in mijloace fixe vor fi asadar completate de cele in marketing, pentru a se crea toate premisele care vor plasa compania intre primii producatori de pavaje din Romania.
***
Florea Grup este o companie cu capital privat integral romanesc, fondata de fratii David si Marcel Florea in anul 1996. Alaturi de investitiile in producerea de prefabricate, Florea Grup activeaza in domeniul constructiilor, al betoanelor, al mixturilor asfaltice si al comertului cu carburanti. Industria hoteliera este un alt capitol de interes, compania detinand hotelurile Transilvania si Astoria din Alba Iulia. Cu o istorie de aproape un sfert de secol, Florea Grup este una dintre cele mai mari companii din Transilvania, avand o cifra de afaceri de 128 de milioane de lei in 2018 si aproape 500 de angajati, notorietatea pe piata locala urmand a fi extinsa la nivel national prin aceasta investitie.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
SIGM
Arduro
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
SSAB
CDS
BogArt
siniat
quadratum
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
ness project
EDIT-Structural
konsent
noark
concelex
Acvatot 2019
rigips
viarom
leviatan

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander