Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FORTE Partners are in dezvoltare proiecte de peste 200 milioane de euro
FORTE Partners are in dezvoltare proiecte de peste 200 milioane de euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Mar 2019 14:20
Forte Partners anunta predarea a 6.000 de metri patrati de spatii de birouri in faza a doua a noii cladiri THE BRIDGE catre Molson Coors Global Business Services (GBS), centru care ofera servicii globale pentru unul dintre principalii jucatori din piata berii, la nivel international.
”Mutarea in cladirea de birouri The Bridge este o decizie strategica, avand in vedere atat planurile noastre de consolidare si extindere a activitatilor Molson Coors GBS pe piata locala cat si preocuparea pentru confortul si inspiratia celor 500 de colegi”, a declarat Willy Dicu, CEO Molson Coors GBS. ”Noul sediu va fi mult mai mult decat un birou - va fi o experienta, un loc in care preocuparile profesionale se imbina cu pasiunea pentru bere si activitati de echipa multi-culturale. Ne bucuram ca am gasit in Forte Partners un partener de incredere, care a creat un spatiu ideal pentru a incuraja interactiunea si colaborarea formala si informala intre colegi, intr-un birou foarte bine pozitionat si conectat la reteaua de transport”, a adaugat Willy Dicu.
Pentru Molson Coors GBS, spatiul de 6.000 de metri patrati din faza a doua a THE BRIDGE este al doilea sediu din Bucuresti, compania urmand sa-si continue activitatea si in spatiul de 2.500 de metri patrati inchiriat in zona Pipera. Grupul a deschis in 2017 un centru de servicii in Romania care deserveste operatiuni la nivel global. Echipa a crescut repede, consistent si sustenabil si cuprinde acum specialisti care ofera servicii in domeniul financiar, cel comercial, de productie, distributie si resurse umane.
„Continuam dezvoltarea fazei a treia a THE BRIDGE si administrarea proiectului, activitate ce va continua pana la finalizarea acestuia si inca sase luni de la receptia finala”, a declarat Elena Tecuta, Leasing Manager Forte Partners. „Proiectul THE BRIDGE a atras un nou chirias important datorita pozitionarii si a modului in care a fost gandit, cu grija pentru comunitati si angajati. Fiecare proiect Forte Partners este un micro-univers, in care am incercat si am reusit sa adresam mai multe nevoi. Intotdeauna punem pe primul loc arhitectura si functionalitatea. Molson Coors GBS a luat in calcul atentia pe care am acordat-o spatiilor comune pentru angajati - de la spatii verzi, la zonele de relaxare, cantine, precum si calitatii aerului sau a modului in care este utilizata lumina naturala”.
Tranzactia prin care Molson Coors GBS a inchiriat 6.000 de metri patrati in faza a doua a THE BRIDGE a fost asistata de catre compania de consultanta imobiliara Colliers International.
„Molson Coors GBS a bazat alegerea The Bridge 2 pe trei factori: o viziune foarte clara asupra evolutiei companiei in urmatorii ani, un set relevant de date colectate de Colliers si un grad ridicat de atentie la nevoile angajatilor. La randul sau, proprietarul a stiut sa ofere mixul optim de chirie si beneficii, astfel incat acest parteneriat sa se materializeze si Molson Coors GBS sa poata oferi angajatilor curenti si viitori unul dintre cele mai prietenoase medii de lucru din Bucuresti. Lucrurile s-au armonizat la fel de bine si in cazul procesului de amenajare a noilor birouri, in sensul in care echipele de achizitie ale proprietarului si chiriasului, asistate de project managerul nostru, au extras maximul de valoare din bugetele de amenajare”, a declarat Lucian Opris, Associate Director Office Agency in cadrul Colliers International.
Anul trecut, in luna august, Forte Partners a semnat vanzarea integrala a proiectului de birouri THE BRIDGE catre grupul Dedeman, consemnand cea mai importanta tranzactie de real estate din 2018. Prima faza a fost inchiriata integral catre chiriasi precum BCR si IBM. A doua faza, cu o suprafata totala inchiriabila de 21.000 de metri patrati este finalizata, inchiriata 100% si predata chiriasilor, printre care se numara companii precum UPC, Schlumberger si Medicover.
Prima faza a proiectul de birouri THE BRIDGE a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietati din Romania pana la acea data.
Forte Partners, fondat in 2014, este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata. Compania a dezvoltat pana in prezent un portofoliu de proiecte in valoare de peste 200 de milioane de euro, atat in sectorul de birouri, cat si in cel rezidential, si are in curs de dezvoltare proiecte de inca 200 de milioane de euro.
Forte Partners a dezvoltat cladirile de birouri Stefan cel Mare Building si The Bridge 1, The Bridge 2 precum si proiectul rezidential Londra 27 si are in derulare Aviatiei Park si The Bridge 3. Proiectele Forte Partners au primit recunoastere nationala si internationala pentru calitatea arhitecturii - Londra 27 a obtinut premiul ”Arhitectura locuintei” la Anuala de Arhitectura 2017, iar Stefan cel Mare Building a primit The American Architecture Prize 2017 si Best Small Office Development of the Year. Pentru mai multe informatii despre Forte Partners, vizitati website-ul companiei: www.fortepartners.ro.
Portofoliul Molson Coors din Romania cuprinde marcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blonda, Bere blonda fara Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - si Noroc, precum si marcile internationale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbrau.
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producatori de bere din lume, cu un portofoliu ce cuprinde marci extraordinare, care incanta consumatorii de bere din toata lumea: Coors Light, Miller Genuine Draft, Miller Lite, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, Cobra si multe altele. Molson Coors Brewing Company este, de asemenea, un important jucator pe piata internationala de bere craft, sustinand prin modelul sau de business afacerile unei serii de mici berarii dedicate productiei de bere la nivel local. Sectoarele operationale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit si Irlanda, prin Molson Coors UK, Europa Centrala si de Est, prin Molson Coors Central Europe, iar in afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listata in Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord si este constant preocupata de gasirea de noi solutii pentru a asigura un business sustenabil, cu impact pozitiv asupra comunitatilor locale.
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere