Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - FORTY Management lanseaza noul proiect rezidential “Central District Viitorului 134”
FORTY Management lanseaza noul proiect rezidential “Central District Viitorului 134”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Aug 2019 15:57
Dezvoltatorul imobiliar Forty Management&Investments, condus de antreprenorul Lucian Azoitei, a cumparat la inceputul anului un teren de 2.200 mp pe strada Viitorului 134-136, intr-o tranzactie evaluata la circa 2,1 milioane de euro.
Forty Management este promotorul ultimului concept de dezvoltare rezidentiala din Romania, affordable luxury. Forty dezvolta proiecte rezidentiale sub brandul Central District si lucreaza acum la proiectul Central District 4 Elemente, o dezvoltare cu 192 de apartamente si 1.500 mp de zona comerciala, avand o valoare de 22 millioane de euro. Compania a finalizat 90 de apartamente si are in constructie alte 244 de apartamente, inclusiv dezvoltari exclusive ca Central District Polona 25 si Central District Cuza 99.
Terenul cumparat de Forty este unul dintre cele mai mari din interiorul inelului central al Bucurestiului, intr-un areal aflat in plina dezvoltare. In zona, se mai dezvolta proiectul C-entral Apartaments, al dezvoltatorului 1 Development, mai multe proiecte de mici dimensiuni si a fost anuntata achizitia unui teren de catre omul de afaceri Dan Sucu, in zona Parcul Circului. In urma procesului de autorizare se asteapta sa rezulte circa 33 de apartamente si 1.000 mp de birouri, a caror valoare de piata, la finalizarea constructiei este estimata la circa 9,5 milioane de euro, potrivit informatiilor transmise de reprezentantii dezvoltatorului.
„Central District Viitorului 134 inseamna un proiect boutique, cu 33 apartamente generoase, impartite in 2 imobile, ceea ce inseamna o comunitate restransa, uniti prin aceeasi dorinta de a impartasi valorile noastre legate de calitatea ridicata a vietii, atentia la detaliu si design. Central District Viitorului dorim sa fie primul proiect rezidential din Romania ce impleteste dezvoltarea imobiliara cu manifestari unicat de arta urbana, ce vor purta semnaturile unor artisti consacrati, de street art. Gardul imobilului, holul de acces, holurile etajelor, toate vor fi innobilate de creatiile artistilor cooptati special pentru acest proiect, iar cea mai impresionanta creatie va fi o girafa albastra, construita si montata la fata locului, ce se “hraneste” cu frunzelele pergolelor, pe doua etaje. Urmand traditia premierelor nationale din proiectele anterioare - unde in Central District Cuza 99 am creat o cladire verde la propriu, cu pomi si jardiniere grandioase pe fatada, iar in Central District 4 Elemente vom implementa pentru prima oara intr-un proiect imobiliar rezidential o pista de alergare pe bloc si o zona de relaxare cu cinema in aer liber - si in Central District Viitorului 134 vom oferi primul proiect rezidential cu acces direct la un teren de tenis, baschet si fotbal, in nocturna, exclusiv pentru locatari. Proiectul a fost extrem de bine primit de catre piata. In aceasta faza, de vanzari off plan, am vandut 35% dintre apartamente si am inchiriat integral zona de birouri. Intr-un scenariu optimist, la sfarsitul acestui an vom incepe sa construim“, a declarat, Lucian Azoitei, CEO al Forty Management.
Primavara aceasta, Forty Management a inceput constructia Central District 4 Elemente, primul proiect rezidential cu pista de alergare pe bloc, din Romania. Azoitei spune ca in primele cinci luni de vanzari din acest proiect a precontractat 75% dintre apartamente si a inchiriat 50% din zona comerciala. Planul managerului este sa incheie anul cu achizitia a inca doua terenuri in zona de nord a orasului. “Intentionam sa dezvoltam pe unul dintre aceste terenuri cel mai exclusivist proiect din Romania, iar pe celalalt un proiect la care lucram de peste 5 ani, o dezvoltare de mari dimensiuni, cu peste 1.200 de apartamente si o cladire de birouri de 25.000 mp, in care sa implementam un concept unic in Europa.“, explica Lucian Azoitei.
Pe parcursul lunii iulie 2019, pretentiile vanzatorilor de apartamente noi si vechi s-au majorat atat pe plan national, cat si in cateva centre regionale importante, in frunte cu Bucurestiul. Suma medie solicitata la nivel de tara pentru un apartament s-a majorat cu 2,7% luna trecuta, de la 1.216 euro pe metru patrat util in iunie, la 1.249 de euro pe metru patrat, potrivit indicelui Imobiliare.ro. Valoarea actuala este cu 3,1% mai mare decat cea consemnata in perioada similara a anului trecut, respectiv 1.212 euro pe metrul patrat util. Apartamentele din Bucuresti s-au scumpit cu 2,6% in iulie 2019, de la 1.284 la 1.318 euro pe metrul patrat util. Pretul a ajuns exact la nivelul valabil in urma cu 12 luni. In paralel, oferta este tot mai mare. Anul trecut au fost livrate 11.272 de locuinte in regiunea Bucuresti – Ilfov, potrivit datelor Institutului National de Statistica, in crestere cu 18% comparativ cu 2017.
 
TeraSteelACADC4E FORUMCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere