Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Iulie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - GLOBALWORTH obtine certificarea BREEAM Excellent pentru Gara Herastrau
GLOBALWORTH obtine certificarea BREEAM Excellent pentru Gara Herastrau
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Dec 2016 17:38
Globalworth, companie de investitii imobiliare axata pe oportunitati de investitii in Europa Centrala si de Sud-Est, cu precadere in Romania, a obtinut recent certificarea BREEAM Excellent pentru Gara Herastrau, cladirea de birouri cu o suprafata de 12,100 m.p. dezvoltata de companie in nordul Bucurestiului. Pentru a gestiona procesul de certificare verde, Globalworth a desemnat echipa formata din consultantii Colliers International si BuildGreen Romania.
“Gara Herastrau” este o cladire de birouri de clasa A, situata in partea de nord a Bucurestiului, pe strada cu acelasi nume. Constructia a fost finalizata in anul 2016, fiind unul dintre cele 4 proiecte de referinta detinute de Globalworth in efervescenta zona Floreasca-Barbu Vacarescu din Bucuresti: Gara Herastrau este adiacenta cladirilor Green Court A si B (achizitionate de Globalworth in T2, respectiv T4 2015) si se afla la numai 200 de metri distanta de Globalworth Tower.
“Angajamentul Globalworth de a investi in proprietati de top, ce corespund celor mai inalte standarde de calitate a constructiei, de protejare a mediului si de eficienta energetica, este validat inca o data prin cladirea de birouri Gara Herastrau, proiectul de clasa A construit de catre Globalworth prin integrarea principiilor de dezvoltare sustenabila, ceea ce a condus la obtinerea certificatului BREEAM Excellent. Gara Herastrau este a saptea proprietate din portofoliul nostru care obtine certificarea verde si suntem cu atat mai mandri cu cat acest proiect a fost dezvoltat de noi. La Globalworth, credem ca cea mai buna modalitate prin care sa oferim inapoi comunitatii locale, investitorilor, chiriasilor, partenerilor sau angajatilor ce lucreaza in cladirile noastre sau locuiesc in apropierea acestora, este prin construirea de proprietati „verzi”, mai prietenoase cu mediul. In acest scop, obtinerea unui certificat international precum BREEAM reprezinta cea mai buna dovada a calitatii unei dezvoltari in piata de azi” - spune Dimitris Pergamalis, seful departamentului de contructii si dezvoltare din cadrul Globalworth Real Estate Investments.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 143 (Iunie-Iulie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023