Agenda Constructiilor
Vineri, 20 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM a montat 40 de panouri punct negru pe soselele nationale
HOLCIM a montat 40 de panouri punct negru pe soselele nationale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Aug 2016 15:04
Panourile rutiere de tip “punct negru” au fost instalate pe unele dintre cele mai importante drumuri nationale din Romania. Acestea au fost stabilite impreuna cu specialistii in siguranta rutiera din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si ai Inspectoratului General al Politiei Romane - Directia Rutiera, fiind luate in considerare rutele cele mai utilizate de masinile care transporta produse Holcim.
“Initiativa face parte din Programul de Siguranta Rutiera al companiei noastre, program lansat in anul 2015 si care are scopul de a reduce pe cat posibil numarul accidentelor rutiere ce pot surveni pe traseele cu trafic intens, trasee recunoscute in ceea ce priveste gradul ridicat de pericol. Luand in considerare ca in prezent 500 de camioane livreaza permanent produsele noastre, avem o responsabilitate directa in protejarea vietii angajatilor si a partenerilor nostri, dar si a celor care tranziteaza aceste zone critice de trafic rutier ”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila Holcim Romania.
Holcim a dezvoltat proiectul in colaborare cu organizatia ARILOG, organizatie care promoveaza schimbul de informatii si bune practici in industriile logistica, transport si supply chain management.
“In medie, pe strazile din Romania, o persoana isi pierde viata la fiecare patru ore, iar tara noastra ocupa astfel primul loc la nivelul Uniunii Europene ca numar al deceselor in traficul rutier. Dincolo de discutiile privind starea precara a infrastructurii, consideram ca trebuie sa exista o implicare a mediului privat si a societatii civile pentru a combate acest fenomen si ne bucuram ca o companie de nivelul Holcim face pasi importanti pe tema sigurantei rutiere. Responsabilitatea apartine nu numai celui care dezvolta si gestioneaza infrastructura rutiera, dar si celui care o foloseste, indiferent ca vorbim de pietoni, soferi sau companii”, a declarat Ion Lixandru, Vice-Presedintele organizatiei ARILOG.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere