Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM lanseaza primul ciment aditivat la sac din Romania
HOLCIM lanseaza primul ciment aditivat la sac din Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 22 Mar 2017 14:29
Holcim Romania, unul dintre cei mai importanti producatori de ciment, betoane si agregate, lanseaza o noua generatie de ciment, Structo® Plus cu Duraditiv, un component care imbunatateste proprietatile betoanelor si asigura durabilitatea produsului final.
Noul Structo® Plus, singurul ciment aditivat din Romania, este un ciment Portland compozit creat de catre specialistii Holcim din Romania impreuna cu expertii Centrului de Cercetare si Dezvoltare LafargeHolcim Lyon. Noul produs reprezinta inovatia prin care compania aduce constructorilor profesionisti si beneficiarilor finali materiale de calitate comparabila cu cele utilizate pe marile santiere.
Introducerea aditivilor in compozitia de baza a cimentului la sac este o premiera in Romania, acestia fiind folositi de obicei in statiile de betoane. Acest demers face parte din obiectivul de dezvoltare si inovare din strategia Holcim Romania, venind in sprijinul clientilor cu un produs superior din punct de vedere tehnic.
„Dezvoltam permanent noi solutii dedicate, iar Structo® Plus este produsul inovator prin care transferam beneficiile acestor solutii catre clientii nostri - arhitecti, constructori si beneficiarii finali ai constructiilor. Structo® Plus cu Duraditiv este un produs unic, care permite realizarea de proiecte cu un standard ridicat de durabilitate si calitate intr-un timp mai scurt si cu costuri mai mici. Pentru ca Romania sa construiasca mai bine”, a declarat Sofiane Benmaghnia, Director General al Holcim Romania.
 
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023