Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Legrand: Evenimente despre aplicatii din domeniul distributiei de energie electrica
Legrand: Evenimente despre aplicatii din domeniul distributiei de energie electrica
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 06 Iun 2019 16:44
Legrand Romania a organizat o serie de evenimente interactive in Bucuresti, Timisoara, Cluj si Brasov, pentru un dialog direct cu partenerii sai specializati din domeniul distributiei electrice de putere. Create intr-un format dinamic, interactiv si non-conformist, intalnirile “Pe scurt cu Legrand” au avut in prim-plan inovatia si un caracter practic.
Cei 140 de participanti au avut ocazia sa testeze mai multe solutii Legrand de distributie de putere de pana la 6300 A si de protectie a instalatiilor electrice, competitive si adaptate unor aplicatii industriale variate, inclusiv celor din medii agresive sau cu atmosfere extreme.
Solutia de tablouri electrice cu sertare debrosabile echipate cu dispozitive de protectie Legrand realizate impreuna cu un partener specialist este dedicata aplicatiilor industriale cu grad inalt de complexitate (de exemplu in alimentarea unor consumatori vitali sau pentru zone cu risc ridicat-explozii, vibratii, cutremure). Asigura continuitatea in alimentare a intregii instalatii in timpul interventiei la un modul de protectie si sunt adaptate unor spatii reduse.
Noile confectii metalice XL3-S 160, 630, 4000, pentru distributia de pana la 4000A, conduc la optimizarea si flexibilitate pentru proiectele din segmentul standard. Includ 3 familii de produse: pana la 160A, pana la 630A si pana la 4000A si o gama extinsa cu 16, 24 si 36 de module pe rand. Au sisteme de distributie adaptate, cu bare din cupru sau aluminiu.
Sistemul inovativ de management al energiei NEMO SX asigura dezvoltarea structurii de comunicatie, supervizarea, controlul si comanda circuitelor dintr-un tablou electric. Permite verificarea functionarii in parametri a sistemului, controlul direct si monitorizarea, la nivel local sau de la distanta.
Piata din Romania este din ce in ce mai dinamica si competitiva. Industria chimica, alimentara, petroliera: toate au necesitati distincte in ceea ce priveste distributia de energie de putere. Si pentru toate, un consum cat mai redus si o functionare de calitate a infrastructurii electrice si digitale au o importanta semnificativa. Specialistii Legrand Romania, alaturi de partenerii lor specializati, sunt gata sa raspunda acestei provocari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hilti
rigips
Ubitech
viarom
FRONTALE
BMI_Icopal
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere