Agenda Constructiilor
Sambata, 19 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - LEMON Interior Design atinge 3 milioane de euro in 2018 si lanseaza divizia office
LEMON Interior Design atinge 3 milioane de euro in 2018 si lanseaza divizia office
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Iun 2019 14:45
Compania Lemon Interior Design anunta lansarea diviziei office, care are ca focus solutiile complete de proiectare, design si implementare pentru configurarea spatiilor de birouri, intr-un mod personalizat. Cu un portofoliu premium pe zona amenajarilor rezidentiale, cu o viziune inovatoare in designul contemporan de interior, Lemon Interior Design si-a pus amprenta pe unele dintre cele mai spectaculoase amenajari de interioare din Capitala. Extinderea companiei si in zona proiectelor office, printr-o oferta de concepte integrate de design ce se adreseaza atat dezvoltatorilor, cat si chiriasilor, vine ca o consecinta fireasca a nevoii tot mai accentuate de spatii de lucru prietenoase si moderne.
„Avem deja in desfasurare mai multe proiecte de amenajare a unor spatii de birouri, unul dintre acestea fiind One North Gate. Nu este insa vorba despre amenajari standard, cu care suntem obisnuiti atunci cand vine vorba de birouri, ci de spatii-concept, de o noua abordare, in care biroul isi transcende functionalitatea tipica si devine un spatiu cu personalitate, in care designul, elementele cu impact vizual si normele estetice se impletesc cu rigorile specifice unui mediu de lucru. Cererea tot mai mare pentru astfel de amenajari, venita din partea clientilor nostri din rezidential ne-a facut sa ne dorim sa acoperim si aceasta zona”, a declarat Cristina Capitanu, co-fondator Lemon Interior Design.
Cu o cifra de afaceri in 2018 de 3.000.000 de euro, Lemon Interior Design s-a impus ca un jucator de top pe segmentul rezidential, iar cresterea business-ului s-a tradus si in dezvoltarea diviziei office, implementata in parteneriat cu Ionut Dumitrescu, co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties. Pe o piata in care trendurile se indreapta in mod cert catre anularea granitelor, catre integrarea atmosferei „de acasa” si a elementelor de design in spatiile office, Lemon Interior Design vine cu o abordare noua, sustinuta de experienta de peste 10 ani in domeniu. „Wellbeing-ul devine o componenta principala in proiectarea zonelor de lucru. Confortul, detaliile estetice, integrarea elementelor naturale sunt o necesitate pentru un spatiu de lucru viu, sanatos si, evident, mai productiv. A amenaja un spatiu de birouri inseamna a gasi un numitor comun intre nevoile unei comunitati, respectarea unor norme legale, functionalitate, reguli de ergonomie si, nu in ultimul rand, design. Acest lucru face din amenajarea spatiilor de birouri un proces mai complex, dar in acelasi timp este o continuare fireasca a activitatii noastre in domeniul designului interior rezidential”, spune Elena Oancea, co-fondator Lemon Interior Design.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bimghid_proiectare

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere