Agenda Constructiilor
Vineri, 17 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - OAR: Proiectele premiate in cadrul Anualei de Arhitectura 2015
OAR: Proiectele premiate in cadrul Anualei de Arhitectura 2015
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 02 Iul 2015 15:28
Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Bucuresti, a premiat cele mai bune lucrari de arhitectura si proiecte adiacente acestui domeniu realizate de-a lungul anilor 2014 - 2015. Editia din acest an a inclus si o sectiune noua, Arhitectura participativa si actiuni civice, dedicata promovarii unor proiecte comunitare. Tot un proiect comunitar a castigat si Sectiunea Arhitectura neconstruita/proiecte neconstruite. O alta noutate a fost sectiunea includerea sectiunii Arhitectura temporara care a premiat expozitii care au inclus proiecte de amenajare complexe.
Juriul Anualei de Arhiectura a avut de ales dintr-un numar de 247 de proiecte inscrise. Incepand cu aceasta editie OAR Bucuresti va lansa o noua sectiune dedicata cladirilor de birouri, ca urmare a numarului mare de investitii care vizeaza acest tip de imobile. Și in 2015 in Anuala au fost inscrise mai multe proiecte de amenajare interioara sau de reconversie a unor spatii in cladiri de birouri. Amenajarea spatiilor de birouri presupune de multe ori investitii importante, iar rezultatul este o arhitectura de foarte buna calitate.
O sectiune cu totul aparte inclusa in programul din 2015 consta in premierea unui beneficiar. Premiul a revenit proprietarei Casei Turn, Alexandra Bogatu. Casa acesteia a fost proiectata de biroul STARH (Iulia Stanciu, Florian Stanciu). OAR Bucuresti a ales includerea acestei sectiuni pentru a sublinia importanta unei bune colaborari cu beneficiarii in realizarea unor lucrari de cea mai buna calitate.
 
 
RAWLPLUGhiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
Acvatot 2019
ness project
Ubitech
leviatan
siniat
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
CDS
concelex
rigips
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
quadratum
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander