Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Constructie pasaj suprateran si baza sportiva pentru Universitatea Politehnica
PMB: Constructie pasaj suprateran si baza sportiva pentru Universitatea Politehnica
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Aug 2019 15:39
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat asocierea Primariei Capitalei cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, in scopul realizarii in comun a obiectivelor de investitii „Pasaj pietonal suprateran pe Splaiul Independentei pentru legatura intre Campusul U.P.B. si Complex camine Regie” si Baza Sportiva – Noul Local”.
Primarul General, Gabriela Firea: "Este vorba despre doua obiective de investitii deosebit de importante pentru cei 30.000 de studenti care invata la aceasta universitate: pasajul suprateran, care reprezinta o masura de siguranta pentru pietoni si care va traversa raul Dambovita, arterele de circulatie si trotuarele de pe ambele sensuri ale Splaiului Independentei, precum si o baza sportiva moderna. In prezent, studentii Universitatii Politehnica Bucuresti nu beneficiaza de spatii adecvate pentru desfasurarea orelor de sport, si de aceea ne propunem sa construim, pe terenul situat in Splaiul Independentei 313, o baza sportiva la standardele unui invatamant universitar actual".
Baza sportiva va avea toate dotarile necesare: un teren de sport, o pista de alergare, doua terenuri de sport multifunctionale, care vor permite practicarea exercitiilor si activitatilor sportive in aer liber, vestiare, magazine, tribune cu aprox. 100 de locuri, sistem de iluminare pe timpul noptii etc. Finantarea proiectelor va fi asigurata de Primaria Capitalei, Universitatea Politehnica urmand a suporta cheltuielile pentru racordurile la utilitati.
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere