Agenda Constructiilor
Marti, 02 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Constructie pasaj suprateran si baza sportiva pentru Universitatea Politehnica
PMB: Constructie pasaj suprateran si baza sportiva pentru Universitatea Politehnica
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 28 Aug 2019 16:39
La propunerea Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat asocierea Primariei Capitalei cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, in scopul realizarii in comun a obiectivelor de investitii „Pasaj pietonal suprateran pe Splaiul Independentei pentru legatura intre Campusul U.P.B. si Complex camine Regie” si Baza Sportiva – Noul Local”.
Primarul General, Gabriela Firea: "Este vorba despre doua obiective de investitii deosebit de importante pentru cei 30.000 de studenti care invata la aceasta universitate: pasajul suprateran, care reprezinta o masura de siguranta pentru pietoni si care va traversa raul Dambovita, arterele de circulatie si trotuarele de pe ambele sensuri ale Splaiului Independentei, precum si o baza sportiva moderna. In prezent, studentii Universitatii Politehnica Bucuresti nu beneficiaza de spatii adecvate pentru desfasurarea orelor de sport, si de aceea ne propunem sa construim, pe terenul situat in Splaiul Independentei 313, o baza sportiva la standardele unui invatamant universitar actual".
Baza sportiva va avea toate dotarile necesare: un teren de sport, o pista de alergare, doua terenuri de sport multifunctionale, care vor permite practicarea exercitiilor si activitatilor sportive in aer liber, vestiare, magazine, tribune cu aprox. 100 de locuri, sistem de iluminare pe timpul noptii etc. Finantarea proiectelor va fi asigurata de Primaria Capitalei, Universitatea Politehnica urmand a suporta cheltuielile pentru racordurile la utilitati.
 
ACADCOVID-19TeraSteelC4E FORUMALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere