Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER aniverseaza 15 ani de activitate in Romania
PRAKTIKER aniverseaza 15 ani de activitate in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Feb 2017 18:03
Bucuresti, 8 februarie 2017 - Praktiker, primul si unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de DIY din Romania, aniverseaza 15 ani de activitate pe piata locala si isi rasplateste clientii cu un cadou pe masura: un apartament cu 4 camere in Bucuresti, aflat in ansamblul PALLADIUM RESIDENCE.
De 15 ani, Praktiker Romania transforma casele milioanelor de clienti care trec pragul magazinelor sale in „acasa”. In fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate in 23 de orase la nivel national, clientii Praktiker pot gasi solutiile optime de amenajare: o gama larga de produse de DIY si servicii adaptate nevoilor clientilor.
Praktiker Romania s-a mentinut intotdeauna foarte aproape de dorintele si asteptarile clientilor sai, oferindu-le produse de top, unele dintre acestea regasindu-se exclusiv in magazinele retailerului DIY, la preturi competitive in piata. Cei 15 ani de succes local confirma, o data in plus, faptul ca strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales sa o urmeze, este cea mai buna.
Anul aniversar le aduce clientilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY pana in acest moment. Astfel, toti cei care achizitioneaza in perioada 7 februarie - 30 septembrie 2017 produse de cel putin 500 RON din magazinele Praktiker din intreaga tara sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie in Bucuresti, in Palladium Residence. Inscrierile se fac trimitand codul unic inscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro. Mai multe bonuri inscrise inseamna mai multe sanse de reusita!
 
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
rigips
Acvatot 2019
MAKITA
siniat
concelex
Ubitech
SIGM
quadratum
SSAB
viarom
CONCEPT STRUCTURE
CDS
konsent
noark
theda mar
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
Arduro
EDIT-Structural

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander