Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER aniverseaza 15 ani de activitate in Romania
PRAKTIKER aniverseaza 15 ani de activitate in Romania
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 08 Feb 2017 18:03
Bucuresti, 8 februarie 2017 - Praktiker, primul si unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de DIY din Romania, aniverseaza 15 ani de activitate pe piata locala si isi rasplateste clientii cu un cadou pe masura: un apartament cu 4 camere in Bucuresti, aflat in ansamblul PALLADIUM RESIDENCE.
De 15 ani, Praktiker Romania transforma casele milioanelor de clienti care trec pragul magazinelor sale in „acasa”. In fiecare dintre cele 27 de magazine, aflate in 23 de orase la nivel national, clientii Praktiker pot gasi solutiile optime de amenajare: o gama larga de produse de DIY si servicii adaptate nevoilor clientilor.
Praktiker Romania s-a mentinut intotdeauna foarte aproape de dorintele si asteptarile clientilor sai, oferindu-le produse de top, unele dintre acestea regasindu-se exclusiv in magazinele retailerului DIY, la preturi competitive in piata. Cei 15 ani de succes local confirma, o data in plus, faptul ca strategia de business „de a plasa clientul pe primul loc”, pe care Praktiker a ales sa o urmeze, este cea mai buna.
Anul aniversar le aduce clientilor Praktiker cel mai mare cadou oferit de un retailer DIY pana in acest moment. Astfel, toti cei care achizitioneaza in perioada 7 februarie - 30 septembrie 2017 produse de cel putin 500 RON din magazinele Praktiker din intreaga tara sau din magazinul online pot participa la tombola pentru un apartament la cheie in Bucuresti, in Palladium Residence. Inscrierile se fac trimitand codul unic inscris pe bon prin SMS la 3727 sau direct pe www.praktiker.ro. Mai multe bonuri inscrise inseamna mai multe sanse de reusita!
 
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
top 500
MAKITA
noark
theda mar
FRONTALE
viarom
CDS
Acvatot 2019
rigips
leviatan
top 500
strabag nivel 1
top 500
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu