Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER lanseaza catalogul Constructii si Renovari
PRAKTIKER lanseaza catalogul Constructii si Renovari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Iun 2016 16:32
In aceasta vara, Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din Romania, pune la dispozitia clientilor catalogul de CONSTRUCTII SI RENOVARI. Acesta poate fi accesat in format online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau descarcat pe smartphone, cu aplicatia Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play.
Toti clientii interesati pot accesa catalogul pana la data de 11 august. In cele aproape 200 de pagini, ei vor gasi peste 5.000 de oferte si solutii destinate constructiilor, amenajarilor si renovarilor, de la materiale de constructii clasice, ferestre, usi, adezivi, instalatii electrice, vopsele, gresie, faianta sau elemente de decor, pana la unelte si echipamente, precum polizoare, aparate de sudura sau betoniere. Toate produsele prezentate in catalogul de CONSTRUCTII SI RENOVARI se gasesc deja in reteaua de magazine Praktiker la nivel national.
Pastrand in continuare cel mai bun raport calitate - pret, catalogul este conceput pentru a veni in ajutorul mesterilor, profesionistilor, dar si amatorilor, fiind usor de urmarit si rasfoit. De asemenea, produsele si solutiile prezentate sunt insotite de imagini sugestive, descrieri, detalii tehnice, mod de utilizare sau idei de amenajare si decor pentru constructii sigure si rezistente.
„Constructia propriei case este unul dintre cele mai importante proiecte personale din viata oricarei persoane, deoarece fiecare isi doreste sa aiba o casa sigura, rezistenta si confortabila. Am cautat permanent modalitati inovatoare prin care sa oferim solutii eficiente, in ton cu nevoile consumatorilor nostri. Prin acest catalog, clientii Praktiker pot achizitiona cele mai potrivite si eficiente produse de constructii si amenajari, la cel mai bun raport calitate - pret”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
 
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
concelex
siniat
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
EDIT-Structural
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
noark
quadratum
viarom
ness project
CDS
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander