Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PRAKTIKER lanseaza catalogul Constructii si Renovari
PRAKTIKER lanseaza catalogul Constructii si Renovari
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Iun 2016 16:32
In aceasta vara, Praktiker, cel mai cunoscut brand de Do-It-Yourself (DIY) din Romania, pune la dispozitia clientilor catalogul de CONSTRUCTII SI RENOVARI. Acesta poate fi accesat in format online, pe site-ul www.praktiker.ro, sau descarcat pe smartphone, cu aplicatia Catalog Praktiker Romania, disponibila gratuit pe Appstore si Google Play.
Toti clientii interesati pot accesa catalogul pana la data de 11 august. In cele aproape 200 de pagini, ei vor gasi peste 5.000 de oferte si solutii destinate constructiilor, amenajarilor si renovarilor, de la materiale de constructii clasice, ferestre, usi, adezivi, instalatii electrice, vopsele, gresie, faianta sau elemente de decor, pana la unelte si echipamente, precum polizoare, aparate de sudura sau betoniere. Toate produsele prezentate in catalogul de CONSTRUCTII SI RENOVARI se gasesc deja in reteaua de magazine Praktiker la nivel national.
Pastrand in continuare cel mai bun raport calitate - pret, catalogul este conceput pentru a veni in ajutorul mesterilor, profesionistilor, dar si amatorilor, fiind usor de urmarit si rasfoit. De asemenea, produsele si solutiile prezentate sunt insotite de imagini sugestive, descrieri, detalii tehnice, mod de utilizare sau idei de amenajare si decor pentru constructii sigure si rezistente.
„Constructia propriei case este unul dintre cele mai importante proiecte personale din viata oricarei persoane, deoarece fiecare isi doreste sa aiba o casa sigura, rezistenta si confortabila. Am cautat permanent modalitati inovatoare prin care sa oferim solutii eficiente, in ton cu nevoile consumatorilor nostri. Prin acest catalog, clientii Praktiker pot achizitiona cele mai potrivite si eficiente produse de constructii si amenajari, la cel mai bun raport calitate - pret”, declara Mirela Ochiana, Marketing Manager Praktiker Romania.
 
 
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMman and machinehilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BALTIC
FRONTALE
CDS
noark
rigips
strabag nivel 1
leviatan
grundfos
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
BA 2023
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica