Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - RC Europe construieste parcuri de retail in Oradea, Miercurea Ciuc si Sighisoara
RC Europe construieste parcuri de retail in Oradea, Miercurea Ciuc si Sighisoara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Mai 2019 10:18
Investitorul si dezvoltatorul ceh RC Europe, care a dezvoltat cu succes cladiri de birouri si parcuri de retail in diferite orase din tara isi propune sa isi diversifice portofoliul romanesc cu dezvoltarea unui nou parc de retail la Oradea.
Acesta a anuntat achizitia terenului si obtinerea autorizatiei de constructie pentru parcul de retail din Oradea, avand o suprafata inchiriabila de 6500 de metri patrati. Constructia va fi finalizata in anul 2020, durata de preconaizare a lucrarilor fiind de 12 luni, iar societatea CEE Estate Management se ocupa de promovarea acestuia, in calitate de consultant inchiriere.
Nest este un proiect ambitios ce va beneficia de acces si vizibilitate excelenta fiind situat langa supermarket-urile Kaufland si Lidl, de pe Calea Borsului, oferindu-le vizitatorilor experienta unei sesiuni de cumparaturi complete. Parcul de retail va fi inaugurat in prima jumatate a anului 2020, iar inchirierea proiectului este de 70% Importanti chiriasi nationali si internationali cum ar fi JYSK, Sportisimo, CCC, Pepco, Zoomania, si-au asigurat deja prezenta in cadrul proiectului.
„Suntem bucurosi sa anuntam achizitia terenului si obtinerea autorizatiei de constructie pentru parcul de retail Nest Oradea. Suntem optimisti si credem in potentialul orasului Oradea. Prin mixul de chiriasi pe care il va gazdui, Nest ofera vizitatorilor numeroase facilitati, timpul fiind in favoarea clientului datorita accesarii rapide a magazinului dorit, usurintei cu care poate parca, dar si distantei mici dintre magazine.” , a declarat Andrei Rati, Director RC Europe Romania.
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere