Agenda Constructiilor
Joi, 17 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEPS: Dezbateri privind normativul pentru securitatea la incendiu a constructiilor
ROMEPS: Dezbateri privind normativul pentru securitatea la incendiu a constructiilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 21 Mar 2017 15:05
Asociatia Producatorilor de Polistiren din Romania (ROMEPS), alaturi de reprezentanti ai Asociatiei Europene a Producatorilor de Polistiren Expandat (EUMEPS), vor organiza, in cursul zilei de 22 Martie, o serie de dezbateri privind proiectul de normativ pentru securitatea la incendiu a constructiilor. In cadrul acestor intalniri vor participa reprezentanti ai institutiilor cu competente in elaborarea legislatiei pe tema securitatii la incendiu a constructiilor.
"Aceasta initiativa succede o serie de discutii publice pe subiectul normativului sigurantei la foc. ROMEPS a avut mai multe completari si observatii pe care le-a transmis autoritatilor, inca de la primele dezbateri publice. Informatiile furnizate s-au regasit, partial, in proiectul de normativ, insa am simtit ca se impune aceasta sesiune de discutii pentru a puncta si clarifica pozitia producatorilor de polistiren expandat, ce reprezinta o industrie semnificativa ca valoare si amploare in Romania. Speram ca vom gasi parteneri de discutii in autoritatile invitate la eveniment si multumim colegilor din EUMEPS, care ne sprijina cu expertiza si prezenta", a declarat Ioana Moraru, Presedinte ROMEPS.
Delegatia Asociatiei va fi formata din reprezentantii Consiliului Director (doamna Ioana Moraru - Presedinte, Serban Cazanisteanu, Prim vice-presedinte, Laurentiu Istrate, Vice-presedinte), membrii ROMEPS (dl. Bogdan Roman, CEO Hirsch Romania) si dna. Delia Filip, Director Executiv. De asemenea, dl. Clemens Demacsek - coordonator EUMEPS pe Europa de Est si reprezentanti ai Asociatiilor Producatorilor de Polistiren Expandat din Austria si Elvetia, dl. Harald Kogler si dl. Hans Simmler, vor participa la discutii alaturi de reprezentantii ROMEPS.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADghid_proiectareLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere