Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ROMEXPO: Construct Expo 2016, organizat in parteneriat cu RoGBC
ROMEXPO: Construct Expo 2016, organizat in parteneriat cu RoGBC
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Feb 2016 18:29
Industria constructiilor, a imobiliarelor, dar si domeniul energetic au trecut printr-o perioada de tranzitie majora, datorata procesului rapid de inovatie, noilor modele business pentru cladiri, legislatiei nationale si europene, preocuparii pentru mediu, nevoilor de securitate energetica, cresterii nivelului de constientizare a populatiei, dar si multor altor tendinte.
ROMEXPO si Romania Green Building Council (RoGBC) au semnat un parteneriat pentru a veni in intampinarea noilor tendinte prin extinderea conceptului verde la nivelul expozantilor, prin organizarea de conferinte si decernarea de premii in cadrul Construct Expo, Ambient Expo, Romenvirotec si Romtherm, manifestari expozitionale organizate intre 7 si 10 aprilie 2016 la Bucuresti.
Partenerii vor organiza o serie de patru conferinte de jumatate de zi fiecare, workshop-uri pe tematici precum “casele verzi” (“Iubeste-ti casa!”), “Ce inseamna «economia circulara» pentru industria constructiilor?”, vor prezenta proiectul Build Upon, al carui scop este imbunatatirea designului si implementarea Strategiei Nationale pentru Renovarea Romaniei. De asemenea, Romexpo si Romania Green Building Council vor organiza Gala Premiilor de Excelenta in Energie pentru sprijinirea Comunitatilor Sustenabile..
La conferintele din perioada 7-10 aprilie 2016 vor participa experti nationali si internationali in domeniu care vor prezenta diverse studii de caz si solutiile aferente. Va exista si un concurs intitulat “Premiile pentru cel mai verde stand” pentru a identifica si recompensa acei expozanti care si-au conceput si creat standul conform normelor de protectie a mediului, de la utilizarea materialelor si resurselor sustenabile, pana la reducerea deseurilor provenite din materialele de constructii sau din tiparituri.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere