Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAINT GOBAIN investeste in cercetare si este inclusa in “Top 100 Global Innovators”
SAINT GOBAIN investeste in cercetare si este inclusa in “Top 100 Global Innovators”
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Feb 2019 15:03
Pentru al optulea an consecutiv, Saint-Gobain a fost desemnata drept una dintre cele mai inovatoare 100 de companii si institutii din lume, potrivit clasamentului realizat de Clarivate Analytics pentru anul 2018, "Top 100 Global Innovators". Clasamentul recent publicat se bazeaza pe patru criterii: numarul total de brevete, raportul dintre numarul total de brevete acordate si cele depuse, scopul general al portofoliului de brevete si impactul acestora masurat in functie de numarul de referinte.
"Aprecierea cantitatii, calitatii si a impactului brevetelor noastre este o recunoastere a importantei majore pe care Saint-Gobain o acorda inovarii, cercetarii si dezvoltarii. Totodata, recompenseaza expertiza si angajamentul demonstrate de echipele noastre din intreaga lume. De asemenea, arata determinarea noastra de a lansa in permanenta pentru clientii nostri solutii noi si variate care raspund provocarilor actuale legate de confort si bunastare, responsabilitate, productivitate si performanta", a declarat Pierre-André de Chalendar, Presedinte - Director General al Grupului Saint-Gobain.
“Capacitatea de a inova constant reprezinta unul dintre pilonii Saint-Gobain de crestere si de performanta. Obtinerea acestei certificari pentru al optulea an consecutiv ne onoreaza si ne ambitioneaza totodata, pentru a continua sa investim semnificativ in cercetare si in dezvoltarea unor produse si solutii de inalta calitate, care vizeaza imbunatatirea confortului oamenilor si minimizarea impactului asupra mediului inconjurator”, a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Divizia de Cercetare si Dezvoltare a Grupului Saint-Gobain este sustinuta de 3,700 de angajati, o retea globala de opt centre transversale de cercetare si numeroase unitati dedicate cercetarii si dezvoltarii, care au sprijinit o investitie totala de 446 milioane euro in 2017. Cu aproximativ 900 de proiecte de cercetare in desfasurare, Saint-Gobain se bazeaza pe numeroase inovatii, reusind astfel sa lanseze o serie de produse noi in fiecare an. Un produs din 4 vandut astazi de Grupul Saint-Gobain nu exista acum 5 ani. In total, aproximativ 400 de brevete sunt dezvoltate in fiecare an de catre Grup, compania consolidandu-si astfel pozitia de lider pe pietele in care opereaza.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere