Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER ELECTRIC: Nou modul software pentru centre de date
SCHNEIDER ELECTRIC: Nou modul software pentru centre de date
Digitalizarea in constructii Publicat de Stelian DINCA 07 Iul 2015 15:09
Schneider Electric, specialistul mondial in managementul energiei, a lansat Data Center Operation: Cooling Optimize, un modul suplimentar disponibil in cadrul suitei software de management al infrastructurii centrelor de date (DCIM) StruxureWare for Data Centers. Aceasta noua functionalitate imbunatateste modul de operare a sistemelor de racire deja existente din centrele de date, asigurand o reducere semnificativa a consumului de energie si a costurilor operationale, precum si diminuarea riscului de aparitie a incidentelor legate de racire.
„Cele mai multe sisteme de racire a centrelor de date sunt proiectate astfel incat si cele mai fierbinti rack-uri din unitate sa fie aprovizionate cu suficient aer rece. Acest lucru duce la risipirea unei importante cantitati de energie in procesul de supra-racire a intregului sistem, in cazul unui design traditional. Este imposibil pentru managerii acestor centre de date sa decida cum pot evita supra-racirea fara a risca intreruperi cauzate de caldura, atat timp cat nu detin informatiile necesare pentru a face acest lucru in siguranta”, a declarat Soeren Brogaard Jensen, Vice President, Enterprise Software and Managed Services, Schneider Electric.
Data Center Operation: Cooling Optimize ajuta managerii centrelor de date sa inteleaga complexitatea circulatiei aerului din interiorul spatiilor lor, inclusiv sursele de caldura si modul in care acestea sunt influentate de procesul de racire. Este un sistem cu circuit inchis, ceea ce inseamna ca este capabil sa invete din alte actiuni precum ajustari ale temperaturii de intrare, adaugiri de echipamente si modificari ale sarcinii IT, astfel incat racirea centrului de date sa fie optimizata constant.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere