Agenda Constructiilor
Marti, 07 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIEMENS va reabilita 14 statii de transformare a energiei in Republica Moldova
SIEMENS va reabilita 14 statii de transformare a energiei in Republica Moldova
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Apr 2018 15:43
Intreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 statii de transformare in Republica Moldova. Statiile de transformare sunt dispuse pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Finantarea proiectului este asigurata de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Acest contract este cel mai amplu proiect de reabilitare de statii de transformare medie tensiune realizat de Siemens SRL si urmeaza sa fie finalizat in 2 ani de la debutul lucrarilor. Lucrarile de reabilitare ar urma sa ia startul in al doilea trimestru al anului 2018.
”I.S. ”Moldelectrica” prin implementarea acestui contract va mari fiabilitatea alimentarii consumatorilor statiilor reconstruite, de aceea avem certitudinea ca Siemens, companie cu o istorie indelungata in energetica, va face fata provocarilor acestui proiect si va implementa tehnologii performante in Republica Moldova”, a declarat Dl. Ghennadi Dimov, Director General I.S. ”Moldelectrica”.
“Parteneriatul cu I.S. “Moldelectrica” si faptul ca putem contribui la reabilitarea sistemului energetic din Republica Moldova ne onoreaza. Suntem increzatori ca acest proiect este doar un prim pas pentru industria energetica din Republica Moldova”, a declarat Dl. Petru Ruset, Country Division Lead Energy Management, in cadrul Siemens Romania si Republica Moldova.
Intreprinderea de Stat Moldelectrica este o companie specializata in centralizarea serviciilor de transport si dispecerizare operativa a sistemului energetic din Republica Moldova. Misiunea I.S. „Moldelectrica” consta in contributia la dezvoltarea stabila a Energeticii Republicii Moldova.
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere