Agenda Constructiilor
Sambata, 21 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIEMENS va reabilita 14 statii de transformare a energiei in Republica Moldova
SIEMENS va reabilita 14 statii de transformare a energiei in Republica Moldova
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Apr 2018 14:43
Intreprinderea de Stat “Moldelectrica” a selectat compania Siemens SRL pentru reabilitarea a 14 statii de transformare in Republica Moldova. Statiile de transformare sunt dispuse pe intreg teritoriul Republicii Moldova. Finantarea proiectului este asigurata de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare. Acest contract este cel mai amplu proiect de reabilitare de statii de transformare medie tensiune realizat de Siemens SRL si urmeaza sa fie finalizat in 2 ani de la debutul lucrarilor. Lucrarile de reabilitare ar urma sa ia startul in al doilea trimestru al anului 2018.
”I.S. ”Moldelectrica” prin implementarea acestui contract va mari fiabilitatea alimentarii consumatorilor statiilor reconstruite, de aceea avem certitudinea ca Siemens, companie cu o istorie indelungata in energetica, va face fata provocarilor acestui proiect si va implementa tehnologii performante in Republica Moldova”, a declarat Dl. Ghennadi Dimov, Director General I.S. ”Moldelectrica”.
“Parteneriatul cu I.S. “Moldelectrica” si faptul ca putem contribui la reabilitarea sistemului energetic din Republica Moldova ne onoreaza. Suntem increzatori ca acest proiect este doar un prim pas pentru industria energetica din Republica Moldova”, a declarat Dl. Petru Ruset, Country Division Lead Energy Management, in cadrul Siemens Romania si Republica Moldova.
Intreprinderea de Stat Moldelectrica este o companie specializata in centralizarea serviciilor de transport si dispecerizare operativa a sistemului energetic din Republica Moldova. Misiunea I.S. „Moldelectrica” consta in contributia la dezvoltarea stabila a Energeticii Republicii Moldova.
 
ghid_proiectareACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere