Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERAPLAST a donat materiale pentru reparatia acoperisului unei scoli
TERAPLAST a donat materiale pentru reparatia acoperisului unei scoli
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 12 Oct 2017 07:35
Grupul TeraPlast a venit in ajutorul elevilor si profesorilor de la Scoala Primara Mogoseni, comuna Nimigea, judetul Bistrita-Nasaud, cu o donatie de materiale necesare pentru reparatia acoperisului scolii, afectat in urma furtunii din 17 septembrie a.c. Fenomenele meteo extreme de la mijlocul lunii septembrie au provocat pagube materiale semnificative la aceasta scoala, avariind serios acoperisul institutiei. Pentru a contribui la repararea scolii, TeraPlast a livrat 500 mp de tabla Wetterbest, pentru refacerea acoperisului. La aceasta s-au adaugat parazapezi, precum si accesorii pentru montaj. Proiectul de reparatie al acoperisului a fost finalizat cu succes.
„Ne bucuram ca am putut oferi elevilor de la Scoala Primara din Mogoseni posibilitatea de a reveni la scoala in cele mai bune conditii dupa furtuna care a afectat o buna parte din tara. Aceasta donatie este o dovada in plus a angajamentului asumat de grupul Teraplast de a se implica in procese de reabilitare si de a oferi produse si sisteme din domeniul constructiilor. Este un gest firesc pe care il facem in preocuparea noastra permanenta de a identifica solutii pentru oameni si pentru mediul in care traim, fiind gata sa venim cu actiuni concrete ca sa sustinem comunitatea”, a declarat Mirela Pop, directorul general al TeraPlast.
Tigla Wetterbest, utilizata la repararea acoperisului scolii, este produsa de firma Depaco, care face parte din grupul TeraPlast.
***
Cu o traditie de 120 de ani, grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare procesator de PVC din Romania si unul dintre cei mai importanti producatori de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor. Portofoliul de produse al grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Structuri metalice zincate si Tamplarie termoizolanta. Facilitatile de productie ale companiilor din grup sunt localizate in Parcul Industrial TeraPlast, dezvoltat pe o suprafata de peste 200.000 mp, in extravilanul municipiului Bistrita. In perioada 2007-2014 compania a investit peste 260 de milioane de lei in dezvoltarea si modernizarea capacitatilor de productie, dar si in extinderea portofoliului de produse.
Incepand din 2 iulie 2008 TeraPlast este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023