Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TERAPLAST: Noul Director General al Depaco este Marian PIRVU
TERAPLAST: Noul Director General al Depaco este Marian PIRVU
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Ian 2019 14:42
Marian Pirvu a preluat, incepand cu luna ianuarie 2019, pozitia de Director General al Depaco, unul dintre cei mai importanti producatori romani de tigle metalice, sub marca recunoscuta Wetterbest. Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.
Marian Pirvu are o experienta vasta, activand de peste 20 de ani in sectorul constructiilor industriale si rezidentiale, perioada in care a ocupat inclusiv pozitii manageriale, precum cele de Director Comercial, Director de Productie, Director de Operatiuni sau Director General. A fost, de asemenea, membru in comitetele de management din companiile in care a activat, ocupand si functia de vice-presedinte.
Dl. Pirvu are o puternica expertiza la nivel international, in rolurile sale anterioare gestionand activitati in mai multe tari din regiunea Europei Centrale si de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croatia, Slovenia sau Slovacia.
”Preluarea pozitiei de Director General al Depaco reprezinta o provocare pe care am acceptat-o cu placere si ma bucur sa lucrez impreuna cu o echipa de profesionisti precum cea a Depaco. Impreuna, vom duce mai departe povestea de succes a companiei si ne propunem ca Wetterbest sa-si continue ascensiunea ca brand de referinta in domeniul acoperisurilor, atat prin continuarea extinderii in Romania, cat si in regiune. Wetterbest s-a impus pe piata locala si regionala prin seriozitate, rigoare, excelenta industriala, calitate fara compromisuri si respectarea promisiunilor facute clientilor. Vom continua sa crestem ramanand fideli acestor angajamente asumate”, a declarat Marian Pirvu, noul Director General al companiei Depaco.
Depaco este unul dintre principalii producatori de sisteme pentru acoperisuri din industria locala, produsele fiind prezente pe piata sub brandul Wetterbest. Dupa 18 ani de dezvoltare continua dupa principii antreprenoriale puternice, timp in care s-a facut trecerea de la importator la producator local de succes, in anul 2017 compania a decis sa treaca printr-o noua etapa de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de actiuni.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere