Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2019
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - URBAN-INCERC: Instructiuni privind utilizarea instrumentului ENERFUND
URBAN-INCERC: Instructiuni privind utilizarea instrumentului ENERFUND
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 06 Mai 2019 17:45
In numele echipei proiectului ENERFUND, dr. ing. Horia Petran, cercetator stiintific si sef al Centrului de Performanta Energetica a Cladirilor, din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC, anunta aparitia celei de-a sasea editii a buletinului informativ al proiectului ENERFUND.
„Instrumentul ENERFUND isi propune sa intensifice investitiile in renovarea majora a cladirilor din Europa. Finantat prin programul Orizont 2020 al Comisiei Europene, acesta ofera partilor interesate, cum ar fi institutiile de finantare, companiile de servicii energetice si autoritatile publice locale, informatii cu privire la eficienta energetica a fondului de cladiri din Europa. In mod specific, ENERFUND utilizeaza date din certificate de performanta energetica (CPE) pentru a cartografia oportunitatile de renovare energetica”, a subliniat dr. ing. Horia Petran.
In urma explorarii informatiilor continute in versiunea actuala a instrumentului ENERFUND si a facilitatilor acestuia, cei interesati sunt rugati sa raspunda la un scurt chestionar (cu timp de completare de circa doua minute) disponibil la https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfonrTeJdDqg3PQ6cdebWIu1hwfkKmyhR0ne8y1UkwbYlQInA/viewform?vc=0&c=0&w=1. Pentru a descarca buletinul informativ al proiectului ENERFUND, editia a sasea, click aici!
 
ACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 143 (Iunie-Iulie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023