Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - WETTERBEST a lansat Colosseum, al cincilea profil de tigla din portofoliu
WETTERBEST a lansat Colosseum, al cincilea profil de tigla din portofoliu
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Dec 2016 15:58
Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperisuri, lanseaza Wetterbest® Colosseum, cel de-al cincilea profil de tigla metalica din portofoliul sau. Noul produs se remarca prin geometria aparte a panourilor de tigla metalica, zvelta si ampla, inspirata din arhitectura Colosseumului de la Roma, cu avantaje deopotriva estetice si functionale pentru acoperis.
„Ne-am dorit sa imbogatim portofoliul de produse cu un profil de tigla metalica care sa raspunda nevoilor diverse si in continua schimbare ale clientilor nostri. Dupa mai multe cautari, raspunsul a venit sub forma Wetterbest® Colosseum, un profil care reuneste eleganta si frumusetea antica a renumitului Colosseum din Roma Antica. Suntem nerabdatori sa aflam reactiile pe care le vom primi din partea clientilor nostri”, a declarat Dragos Irimescu, inginer proiectant, actionar majoritar Wetterbest.
Din perspectiva functionala, tigla metalica Wetterbest® Colosseum permite evacuarea rapida a apei acumulate la nivelul acoperisului, faciliteaza degajarea rapida a masei de zapada si ofera o rezistenta sporita la manipularea mecanica. In plus, baza decupata pe contur ofera posibilitatea unor suprapuneri minime a panourilor de tigla, fara pierderi de material in timpul montajului. Rezultatul este un acoperis cu mai putine imbinari vizibile, uniform, economic si durabil.
 
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
viarom
ness project
rigips
MAKITA
siniat
strabag nivel 1
Acvatot 2019
EDIT-Structural
konsent
CDS
quadratum
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
CONCEPT STRUCTURE
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander