Agenda Constructiilor
Vineri, 31 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - XELLA: Trei proiecte de hoteluri impresionante realizate cu zidarie Ytong
XELLA: Trei proiecte de hoteluri impresionante realizate cu zidarie Ytong
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Sep 2016 08:13
Care sunt principalele cerinte ale clientilor din industria ospitabilitatii? Intimitate, confort si servicii impecabile. Pentru investitorii in unitati de cazare primeaza aspecte precum costurile minime de administrare a cladirilor care sa permita finantarea unor servicii superioare, solutiile de arhitectura si design atractive care sa atraga atentia clientilor si siguranta din toate punctele de vedere. Materialele de constructie utilizate in realizarea celor mai de succes hoteluri joaca un rol foarte important in asigurarea tuturor acestor conditii. Iata trei exemple de unitati hoteliere de succes care au un lucru in comun: materiale de zidarie premium furnizate de YTONG.
Hotelul Sky Blue este amplasat la o mica distanta de Ploiesti si face parte dintr-un centru de activitati de recreere si evenimente. Hotelul este destinat clientilor business si celor interesati de turismul de wellness si sanatate. O constructie metalica existenta reconvertita si o constructie pornita de la zero compun acest hotel, dezvoltat in jurul unei curti interioare ce cuprinde o piscina, terasa de vara si alte multe spatii plantate.
Unul dintre obiectivele urmarite de arhitecti a fost obtinerea unui consum energetic minim. Toate materialele de constructie alese respecta acest deziderat. Daca pe acoperisul hotelului au fost montate panouri solare care nu sunt vizibile de la nivelul solului, pentru realizarea peretilor a fost ales produsul care ofera cel mai inalt coeficient de izolare termica la nivelul zidariei, respectiv blocurile de zidarie YTONG.
 
 
hiltiALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
leviatan
Ubitech
MAKITA
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
CELCO 2020
FRONTALE
viarom
strabag nivel 1
theda mar
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023