Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - VEKA: Solutii pentru locuinte perfect izolate termic
VEKA: Solutii pentru locuinte perfect izolate termic
Oportunitati & Comunicate 13 Dec 2012 17:36

Pentru asigurarea unui climat placut in locuinta, in orice anotimp, izolarea termica este esentiala. Doar o fereastra ce detine un coeficient de izolare adaptat climei din zona in care locuiti poate oferi caminului izolarea termica perfecta.

Solutia VEKA este reprezentata de sistemele de profile PVC destinate productiei de ferestre si usi termoizolante de calitate superioara, clasicul termopan putand fi substituit cu usurinta prin intermediul celor mai performante solutii termoizolante. Pe langa beneficiul unui ambiant placut in interiorul casei, atat in conditii de ger si inghet, cat si pe timpul caniculei, ferestrele termoizolante pot asigura un cost mai scazut la facturile de intretinere. Deoarece consumul la incalzire pe timp de iarna si cel la energie electrica dat de aparatele de aer conditionat folosite in timpul verii scad considerabil, va veti bucura de economii substantiale pe toata durata anului.

 

Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
viarom
hidroplasto
Acvatot 2019
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
BMI_Icopal
hilti
strabag nivel 1
rigips
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere