Agenda Constructiilor
Miercuri, 02 Decembrie 2020
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - BestJobs regandeste intregul portofoliu de solutii dedicate pentru companii in 2020
BestJobs regandeste intregul portofoliu de solutii dedicate pentru companii in 2020 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 21 Oct 2020 08:59
BestJobs lanseaza serviciul de recrutare BestJobs Agency si ofera noi solutii prin care angajatorii pot reduce timpul de cautare a unui angajat cu pana la 85%, iar recrutorii au oportunitatea sa obtina venituri in plus
20 octombrie 2020. BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania, lanseaza BestJobs Agency si ofera angajatorilor o solutie completa de recrutare si selectie a candidatilor, adaptata nevoilor aparute in contextul de azi al pietei muncii. Compania inoveaza procesul de identificare a candidatilor relevanti prin doua noi servicii - Exclusive Recruiter si Headhunters Unlimited, si isi regandeste intreg portofoliul de solutii pentru companii, devenind astfel un marketplace pentru recrutare, oferind totodata specialistilor de HR posibilitatea sa castige clienti si sa-si rotunjeasca veniturile.
Noile solutii simplifica munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari si le ofera si angajatorilor de mici dimensiuni o solutie complet externalizata pentru recrutare, reducand cu pana la 85% timpul necesar procesului de selectie a candidatilor. Totodata, specialistii in recrutare afectati de situatia epidemiologica au posibilitatea sa-si dezvolte activitatea si sa-si suplimenteze veniturile prin serviciile oferite companiilor prin platforma BestJobs.
Prin solutia Exclusive Recruiter, peste 1.500 de agenti de recrutare profesionisti, validati de BestJobs Agency, sunt pregatiti sa-i ajute pe angajatori sa descopere cei mai buni oameni pentru echipa lor. Odata inregistrat un job, companiile pot opta pentru acest serviciu optional, iar un agent de recrutare va lucra pe lista de candidati care aplica, asa incat sa faca o selectie a celor mai relevanti candidati, sa valideze compatibilitatea si interesul pentru job printr-un prim interviu si sa genereze o lista scurta a candidatilor de top. Singurul lucru pe care il mai are de facut angajatorul este organizarea interviurilor si angajarea celui mai potrivit candidat.
In acelasi timp, prin solutia Headhunters Unlimited, angajatorii pot solicita tuturor agentilor profesionisti din BestJobs Agency sa caute si sa recomande candidati relevanti pentru pozitiile pe care le au deschise si sa concureze pentru a gasi candidatul pe care compania sa-l angajeze. Agentul care a recomandat candidatul care va fi angajat obtine venituri suplimentare de 70% din primul salariu brut afisat pe BestJobs pentru pozitia respectiva.
Prin aceste solutii, companiile care nu detin resursele necesare pentru selectia candidatilor, fie din cauza de timp sau pentru ca nu au angajati specializati in resurse umane, pot ajunge mai rapid la candidati relevanti pentru pozitiile deschise. In plus, prin Headhunters Unlimited, companiile au acces si la candidati pasivi, care au deja job si care poate nu ar aplica, dar care daca sunt propusi de un agent si contactati cu o oferta de angajatori, ar putea face trecerea la un job mai bun.
Chiar daca pandemia a modificat intr-o mare masura intreg procesul de recrutare, angajatorii au continuat sa fie activi in contactarea candidatilor. Numai in trimestrul al treilea al acestui an volumul total al contactarilor directe din platforma BestJobs a crescut cu 39% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Pentru a raspunde nevoilor actuale de recrutare, BestJobs a regandit si solutiile prin care companiile pot sa posteze joburi, in functie de categoria candidatilor pe care ii cauta - Blue collar (lucratori), White collar (angajati birouri) sau Gold (pozitii de management/coordonare si tech), dar si sa selecteze talente, prin serviciul Talent Select, in functie de numarul de CV-uri pe care vor sa le acceseze. Cele patru tipuri de abonamentele Talent Select permit angajatorilor sa contacteze candidatii doriti din peste 4 milioane de CV-uri.
Nu in ultimul rand, BestJobs ofera angajatorilor si servicii de life & business coaching, consiliere sau psihoterapie prin platforma integrata Avocado.red, pe care le pot oferi ca beneficiu extrasalarial angajatilor. Doua treimi dintre angajatii romani se simt afectati emotional de pandemia de coronavirus, conform unui sondaj recent BestJobs. Mai mult, mai bine de 42% dintre respondenti au perceput sarcinile de serviciu extrem de stresante si dificile in ultima perioada. Astfel, Avocado.red le ofera angajatilor acces la terapeuti, coachi si alte tipuri de specialisti, sprijinindu-i sa gestioneze mai usor perioadele dificile si, in acelasi timp, sa se dezvolte emotional si profesional.
 
elmas_1octCOVID-19VideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere