Agenda Constructiilor
Luni, 19 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Catalyst: 92% dintre angajatorii vor sa recruteze specialisti cu experienta in 2021
Catalyst: 92% dintre angajatorii vor sa recruteze specialisti cu experienta in 2021 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 23 Mar 2021 09:48
Cel mai mare targ de cariera din tara, Angajatori de TOP, revine in aceasta primavara in format online, pe Hipo.ro si isi propune ca si de aceasta data sa sprijine atat persoanele care se afla in cautarea unui loc de munca, indiferent de nivelul de experienta cat si nevoia celor mai active companii locale si multinationale de a gasi candidatii potriviti pentru posturile deschise. Targul se va desfasura la nivel national, cu focus pe orase precum: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Ploiesti, Pitesti sau Sibiu.
Pornind de la un studiu realizat de portalul Hipo.ro, unde se desfasoara si targul de cariera Angajatori de TOP, organizatorii au observat o dublare a numarului de joburi comparativ cu anul 2020. Aceasta crestere se observa in majoritatea domeniilor de activitate, iar 92% dintre angajatorii care au luat parte la studiu isi propun sa recruteze specialisti cu experienta in 2021. La Angajatori de TOP persoanele cu experienta care isi cauta un job pot alege din cele peste 2.600 de oportunitati oferite de companiile partenere.
Daca anul 2020 a fost foarte dificil pentru juniorii care si-au cautat un job, anul 2021 aduce vesti bune pentru acestia deoarece volumul programelor pentru studenti/absolventi a crescut cu 30%. Conform studiului Hipo.ro, 85% dintre angajatori isi propun sa recruteze in 2021 candidati entry-level, cu experienta sub 3 ani. Ca urmare, tinerii pot gasi la Angajatori de TOP 5.100 de programe de internship si joburi pentru aproape toate specializarile.
"Asistam la o crestere semnificativa a numarului de joburi - pratic la o dezghetare a pietei muncii. Ma bucur ca acest lucru s-a reflectat si intr-un interes foarte mare al companiilor fata de targul de cariera Angajatori de TOP. Candidatii care isi cauta acum un job, vor avea multe optiuni dintre care sa aleaga", a declarat Ionut Vasile, Project Manager - Angajatori de TOP.
 
Multe domenii au fost afectate in 2020, insa lucrurile s-au imbunatatit la inceput de 2021
Odata cu dublarea oportunitatilor de cariera fata de anul precedent, pornind de la ariile de activitate cu cele mai multe joburi, organizatorii au gandit 3 editii Angajatori de TOP cu focus pe cele mai dorite domenii: Business, Tehnologie si Inginerie.
Pentru a pregati lansarea Angajatori de TOP Business- 22 -31 martie - organizatorii au identificat care sunt topul domeniilor cu cele mai multe joburi business in 2021:
Contabilitate FinanteCustomer support - Client serviceResurse Umane - PsihologieAchizitii - Logistica - AprovizionareManagement - ConsultantaRetail - eCommerce - Vanzari - Marketing - Secretariat - Administrativ.
"În prezent avem deschise aproximativ 450 posturi atat full-time, cat si programe de internship, disponibile in Bucuresti, Cluj-Napoca, Brasov, Iasi, Timisoara si Tirgu Mures. Pentru peste 300 dintre acestea, cautam oameni cu abilitati tehnice care sa ni se alature in Technology si Industry X. Dar cautam, de asemenea, vorbitori de limbi straine, cu potential de invatare, motivati, cu atitudine pozitiva si spirit de echipa si munca, pentru a se alatura echipei Accenture Operations. Aici suntem interesati in special de persoanele cu experienta in domeniul financiar-contabil sau resurse umane, pentru a se dezvolta in roluri de expertiza in domeniu sau de coordonare", a precizat Vaclav Kinzl, Romania recruiting lead.
Pe langa o paleta larga de joburi disponibile la Angajatori de TOP Business, participantii vor putea dispune gratuit de serviciile din Centrul de Resurse in Cariera:
consultanta pentru dezvoltarea si imbunatatirea CV-ului; discutii live cu angajatorii; consiliere in cariera pentru tineri si pentru cei care aleg sa isi schimbe jobul; workshopuri si conferinte virtuale. Peste 25 de profesionisti HR care vor oferi informatii si consiliere in cariera candidatilor.
 
Companiile care si-au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Business sunt:
Veeam Software, BearingPoint Rominia, Dell Technologies, Vodafone Romania, Continental, Hella Romania, BCR, Grupul Enel, JTI Romania, PepsiCo Romania, Nestle Romania, Engie Romania, Regina Maria, Smithfield Romania, Metro Cash&Carry Romania, Penny., Superbet, British American Tobacco, Automatic Data Processing (ADP) Romania, WEBHELP Romania, Michelin Romania, Valoris Center, Accenture, Concentrix Romania, Cegedim, Allianz Technology, TELUS International Europe, Schlumberger, InSites Consulting, Societe Generale Global Service Centre (SG GSC), Teleperformance Romania, Deloitte Romania, DB Schenker GBS Bucharest, Bosch Service Solutions.
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulgamma_2021AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ssab ag antrepriza generala
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
strabag nivel 1
cv water 2021

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere