Agenda Constructiilor
Luni, 19 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Dinu Bumbacea preia conducerea PwC Romania, liderul pietei de consultanta
Dinu Bumbacea preia conducerea PwC Romania, liderul pietei de consultanta Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 31 Mar 2021 13:08
Dinu Bumbacea devine Country Managing Partner PwC Romania incepand cu 1 iulie 2021, preluand acest rol de la Ionut Simion care a condus compania timp de 6 ani. Ionut va continua in cadrul PwC Romania, coordonand dezvoltarea portofoliului de clienti strategici, precum si practica de preturi de transfer la nivelul Europei Centrale si de Est.
”Ma bucur sa preiau conducerea firmei unde mi-am inceput cariera in urma cu 28 de ani si ii multumesc lui Ionut pentru rezultatele exceptionale din timpul mandatului sau. Traim vremuri fara precedent, care ne-au aratat cat de vulnerabili suntem, dar mai ales cat de puternici suntem impreuna. Vom continua sa fim alaturi de clientii nostri, oferind servicii cu valoare adaugata, de colegii nostri, cladind echipe performante si motivate, si nu in ultimul rand alaturi de comunitatile in care traim si lucram”, a declarat Dinu Bumbacea (foto).
”Sunt onorat ca am avut privilegiul sa conduc sase ani PwC Romania, perioada in care serviciile noastre s-au dezvoltat constant, devenind liderii pietei de consultanta din Romania si contribuind in mod activ la consolidarea mediului de afaceri romanesc. Doresc sa le multumesc clientilor firmei pentru increderea acordata si pentru oportunitatea de a adauga valoare afacerilor acestora. Le multumesc, de asemenea, colaboratorilor si colegilor pentru realizarile din ultimii ani, dar mai ales pentru profesionalismul, spiritul de echipa si devotamentul de care au dat dovada intr-o perioada cu mari provocari”, a spus Ionut Simion.
Cu peste 28 de ani de experienta in servicii profesionale, dintre care 21 ani ca Partener, Dinu este Liderul Departamentului de Consultanta pentru Afaceri PwC Romania. De-a lungul carierei sale, a coordonat o gama larga de proiecte de consultanta in Romania si Europa Centrala si de Est, in diverse industrii. Este absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Politehnicii Bucuresti, detine un master in inginerie electrica in cadrul Georgia Institute of Technology SUA si o diploma de specializare in tratamentul digital al imaginilor de la Supélec Franta. Este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).
PwC Romania marcheaza in acest an 30 de ani de activitate pe piata locala, fiind prima mare companie de servicii profesionale inregistrata in Romania dupa 1989. In prezent, echipa PwC Romania si Moldova numara peste 800 de profesionisti si este coordonata de 21 Parteneri, avand birouri deschise in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Chisinau.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMgamma_2021TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala
rigips
hilti
Acvatot 2019
cv water 2021
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere