Agenda Constructiilor
Marti, 30 Aprilie 2024
STIHL
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Gi Group aniverseaza 25 de ani si estimeaza afaceri de 6 miliarde euro pana in 2024
Gi Group aniverseaza 25 de ani si estimeaza afaceri de 6 miliarde euro pana in 2024 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 27 Feb 2023 15:30
Gi Group Holding, una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, aniverseaza astazi un sfert de veac plin de realizari, evolutie si inovatii pe piata muncii. Odata cu aniversarea celor 25 de ani, compania anunta investitii in valoare de 100 de milioane de euro pentru urmatorii doi ani si estimeaza venituri de 6 miliarde de euro pana in 2024.
In 1998, Stefano Colli-Lanzi, la acea vreme consultant, a transformat din noile reglementari de pe piata italiana o oportunitate de a intra in lumea HR-ului, prin lansarea primei companii italiene de resurse umane. 25 de ani mai tarziu, este la carma uneia dintre cele mai importante companii globale de servicii de HR si consultanta, Gi Group Holding, cu venituri estimate la 4.174.293 € pentru finalul acestui an. Cresterea sa constanta, chiar si in cele mai tulburi perioade ale acestui sfert de secol, cum ar fi pandemia si conflictul ruso-ucrainean, a condus la o crestere a cifrei de afaceri de la 1.581 de milioane de euro in 2015 la peste 3,6 miliarde de euro in 2022.
„Munca are puterea de a genera o valoare personala si sociala nepretuita, mentalitatea italiana sta la baza organizatiei noastre si se reflecta in Grupul Fondazione Gi pentru Munca Durabila. Munca durabila inseamna realizarea unor conditii de viata care sa sprijine oamenii, astfel incat acestia sa ramana la locul de munca pe toata durata vietii lor active, fara a compromite capacitatea generatiilor viitoare de a intra sau de a ramane pe piata fortei de munca”, puncteaza Stefano Colli-Lanzi, CEO al Gi Group Holding.
De-a lungul istoriei companiei, investitiile strategice si operatiunile de fuziuni si achizitii si-au avansat capacitatea de crestere si rezilienta. Astfel, in toamna anului trecut, Gi Group Holding si-a anuntat cea de-a 50-a achizitie - The Bridge, o companie de consultanta in tehnologie de resurse umane axata pe construirea si extinderea capacitatilor digitale pentru multinationale - iar astazi, veniturile internationale contribuie cu aproximativ 53% (47% in Italia) din veniturile Grupului.
Stefano Colli-Lanzi, CEO al Gi Group Holding: „Aceasta aniversare este, cu siguranta, un moment potrivit pentru a sarbatori realizarile noastre de pana acum, asa ca as dori mai intai sa ma adresez tuturor oamenilor care s-au implicat si continua sa se implice, in fiecare zi, in acest proiect si al caror scop este contributia la evolutia pozitiva a societatii, prin munca. Dar in astfel de ocazii este important sa punem bazele viitorului. In urmatorii ani, vom urmari traiectoria actuala, crescand veniturile din afacerile noastre internationale de la 50% la 70%. In ceea ce priveste oferta, ne vom concentra din ce in ce mai mult pe verticalizarea, diversificarea solutiilor si imbunatatirea progresiva a marjelor. Prin urmare, am planificat o investitie anuala de 100 mln € in achizitii pentru urmatorii doi ani. Avem un obiectiv foarte clar la orizont: 6 miliarde de euro pana in 2024”.
”In cei 25 de ani de activitate, prin implicare constanta in activitati de HR si cu ajutorul echipelor dedicate, care zi de zi sunt alaturi de clientii nostri si de personalul angajat, astazi Gi Group Holding este una dintre cele mai mari companii de resurse umane din lume cu peste 650 de birouri amplasate in 34 de tari, peste 8.000 de angajati si mai mult de 20.000 de clienti. Capacitatea noastra de a intelege pe deplin piata fortei de munca, o piata volatila, dar care evolueaza de la o luna la alta, de a dezvolta constant noi servicii si solutii care vin deopotriva in sprijinul clientilor, echipelor de recrutare si personalului angajat sunt, cu siguranta, cei mai importanti factori care ne-au ajutat sa devenim astazi o companie de incredere, care ofera mai mult decat un loc de munca, asa cum spune si sloganul nostru - ”More than Work”. Avem grija de candidatii, clientii si colegii nostri, sprijinindu-i in viata lor de zi cu zi si promovand medii pozitive si deschise prin reiterarea angajamentului de a crea medii de lucru placute si sigure”, declara Cristian Huzau, Country Manager Gi Group Romania.
De-a lungul anilor, team leaderii Gi Group Holding au urmarit o abordare strategica a cresterii business-ului pe de o parte prin dezvoltarea serviciilor companiei (desi personalul temporar si permanent este in continuare principalul motor al cresterii veniturilor) si pe de alta parte prin investitii in proiecte noi, care au ajutat compania sa devina un adevarat ecosistem global de servicii de resurse umane. Pe langa traiectoria de crestere, Grupul a fost ghidat timp de 25 de ani de un scop clar, acela de a contribui la evolutia pietei muncii si de a imbratisa oportunitatea ambitioasa si responsabilitatea.
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
EDIT-Structural
ness project
viarom
CDS
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
theda mar
concelex
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
quadratum
Acvatot 2019
noark
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander