Agenda Constructiilor
Luni, 19 Aprilie 2021
 
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Nooka Space: Retea de birouri de proximitate inteligente si mobile, cu abonament
Nooka Space: Retea de birouri de proximitate inteligente si mobile, cu abonament Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 01 Apr 2021 13:23
Start-up-ul irlandez Nooka Space lanseaza pe piata din Romania conceptul revolutionar al birourilor de proximitate, inteligente si mobile, pentru a le oferi tuturor celor care lucreaza de acasa sau in sistem hibrid o noua alternativa de lucru, in conditii de maxima siguranta.
Conceptul Nooka Space a luat nastere pe fondul pandemiei COVID-19 si a schimbarilor care au loc pe piata muncii la nivel global si propune un mod de lucru inteligent, flexibil si eficient, prin crearea unei retele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate si sigure, care pot fi inchiriate prin intermediul unei aplicatii mobile, la costuri accesibile.
Inteligente si compacte, birourile Nooka Space sunt concepute sa functioneze ca o retea de micro birouri, amplasate in proximitatea utilizatorilor, putand fi transportate cu usurinta in spatiile dorite, datorita dimensiunilor, mobilitatii si a functionalitatilor acestora.
„Tranzitia masiva catre munca la distanta in timpul pandemiei a fost o necesitate pentru majoritatea companiilor la nivel global, insa multe dintre acestea doresc sa continue cu o forma de munca la distanta chiar si post-pandemie. Noi am observat ca munca de acasa pe termen lung poate aduce si o serie de dezavantaje, care deja sunt resimtite de angajati: lipsa unui spatiu adecvat de lucru, intreruperi frecvente, scaderea productivitatii si, in final, imposibilitatea de a delimita spatiul personal de cel profesional. In baza unui abonment, companiile au posibilitatea sa le ofere angajatilor o alternativa de lucru mult mai eficienta sii sigura, prin amplasarea unor astfel de birouri mobile in proximitatea locuintelor lor,” a declarat Sergiu Babasan, Country Manager Nooka Space Romania.
Modelul de business Nooka Space ofera optiunile inchirierii, achizitiei si a veniturilor partajate, contribuind astfel la conceptul spatiilor flexibile, care le permit utilizatorilor sa isi gestioneze si personalizeze propriile conditii de lucru in mod simplu si convenabil.
„Design-ul birourilor Nooka a fost conceput pornind de la ideea de intimitate si siguranta in contextul pandemic, aspecte care descriu cel mai bine astazi nevoile pe care o persoana le are pentru a-si desfasura eficient activitatea profesionala. Am incercat sa integram intr-un mod inovator functionalitatile si resursele logistice necesare unui birou cu tehnologii de ultima generatie, pentru a asigura un mediu de lucru cat mai intim, confortabil si accesibil”, spune Bogdan Burciu, Concept Designer, Nooka Space.
Nooka Space se pozitioneaza ca un business complementar pe piata de office si se adreseaza mai multor segmente de clienti: persoane care lucreaza remote si au nevoie de un spatiu de lucru individual si personalizat, antreprenori, companii private, dezvoltatori imobiliari, precum si autoritati locale care pot amenaja pentru locuitorii oraselor birouri de proximitate, in vederea reducerii traficului si poluarii.
Birourile Nooka Space sunt spatii de tip „plug and play”, dotate cu peste 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare eficienta, direct din aplicatia mobila. Accesul, incalzirea, monitorizarea calitatii aerului, iluminarea, platile si rezervarile pot fi controlate inteligent, in timp ce purificatorul de aer si luminile UV-C sunt special prevazute pentru a dezinfecta spatiul si a mentine cele mai inalte standarde sanitare.
Pe langa sistemele inteligente de gestionare a spatiului, birourile Nooka sunt dotate cu mobilier si accesorii de ultima generatie, incluzand mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice si kit-uri de videoconferinta.
Birourile mobile Nooka se pot fi inchiria la preturi cuprinse intre 299 si 599 euro/luna, in functie de modelul si configuratiile alese, dupa ce in prealabil se achita un avans initial de 1000 euro.
Nooka Space detine in prezent doua modele de birouri, diferentiate in functie de dimensiuni, respectiv Nooka One, recomandata celor care isi doresc un spatiu individual, pentru o singura persoana, si Nooka Two, adaptata pentru doua statii de lucru. Daca isi doresc sa obtina un venit suplimentar, cei care detin un birou Nooka il pot subinchiria atunci cand nu il folosesc, in regim saptamanal, zilnic sau orar.
Transportul si instalarea sunt gratuite pe tot teritoriul Uniunii Europene, iar amenajarea oricarui model Nooka se poate efectua in maximum doua ore. Toate facilitatile de productie si tehnologie ale companiei se afla in Romania, la Cluj Napoca.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMgamma_2021VideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
cv water 2021
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere