Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - SAINT-GOBAIN: Certificare "Angajator de Top" pentru al saselea an consecutiv
SAINT-GOBAIN: Certificare "Angajator de Top" pentru al saselea an consecutiv Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 20 Ian 2022 12:41
Saint-Gobain Romania a primit certificarea „Angajator de Top” pentru al 6-lea an consecutiv. La nivel global, Grupul Saint-Gobain a fost desemnat „Angajator de Top” pentru al 7-lea an consecutiv, fiind una dintre cele 11 companii din intreaga lume care au primit aceasta recunoastere din partea Top Employers Institute.
Distinctia a fost acordata pe baza unui audit care a acoperit peste 400 de practici privind mediul de lucru, in special procesele de resurse umane si de dezvoltare a carierei. Saint-Gobain s-a remarcat in special pentru aspectele care ii unesc pe angajatii sai si ii apropie, creand astfel un sentiment de apartenenta in cadrul organizatiei, punandu-se accent pe valorile companiei: etica si integritate. De asemenea, au fost foarte apreciate bunele performante in ceea ce priveste strategia companiei, leadershipul si tacticile de recrutare.
Grupul Saint-Gobain a primit aceasta distinctie in 38 de tari in care activeaza, cu doua in plus comparativ cu anul 2021, Egipt si Vietnam fiind premiate pentru prima data: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, China, Columbia, Republica Ceha, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Arabia Saudita, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Suedia, Thailanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Regatul Unit, Statele Unite si Vietnam.
„Suntem incantati si onorati ca am obtinut certificarea „Angajator de Top” pentru al saselea an consecutiv. Aceasta distinctie reprezinta o recunoastere valoroasa a atentiei pe care o acordam managementului talentelor si conditiilor excelente de lucru pe care le oferim angajatilor nostri. Titlul ne motiveaza sa continuam directia de crestere pentru implementarea cu succes a noului nostru plan strategic „Grow & Impact", sa ne asiguram ca raspundem nevoilor in continua schimbare a fortei de munca si sa mentinem practicile si procesele de recrutare la standarde optimizate.”, a declarat Smarandita Schnel, Director Resurse Umane al Grupului Saint-Gobain in Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMALLBIMVideoConfAC-iulman and machine
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
viarom
leviatan
MAKITA
theda mar
grundfos
CDS
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
noark
strabag nivel 1
rigips
leviatan
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica