Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - DEDEMAN a investit 10 milioane euro in noul magazin de la Campulung Moldovenesc
DEDEMAN a investit 10 milioane euro in noul magazin de la Campulung Moldovenesc
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 16 Dec 2021 12:36
Dedeman, lider national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, cu capital 100% romanesc, inaugureaza vineri, 17 decembrie, un nou magazin la Campulung Moldovenesc.
Cel mai nou magazin Dedeman este situat pe Calea Transilvaniei nr. 180, pe un teren cu o suprafata de peste 42.000 mp si este rezultatul unei investitii de aproximativ 10 milioane de euro.
Suprafata totala a magazinului este de peste 10.500 mp, dintre care 1.000 mp sunt alocati serei. Proportional cu spatiul disponibil, in noul magazin au fost instalate 8 case de marcat.
In zona de exterior au fost amenajate spatii verzi si o parcare incapatoare ce pune la dispozitie 345 de locuri.
Dedeman Campulung Moldovenesc primeste in echipa 130 de colegi. Fiecare dintre acestia a urmat un program de pregatire si instruire specific functiei, pentru a-i intampina pe noii clienti cu profesionalism si sfaturi competente, potrivite pentru fiecare dintre proiectele lor.
“Este un mare prilej de bucurie pentru noi sa inauguram inca un magazin Dedeman pe final de an si totodata sa ne continuam investitiile in orasele mai mici, pentru a putea fi cat mai aproape de clientii nostri. Judetul Suceava a gazduit si primul nostru magazin de mari dimensiuni, deschis in anul 2003, asadar nu putem fi decat mandri ca asezam un nou magazin pe harta acestui judet, intr-o zona atat de frumoasa a tarii noastre.” - Dragos PAVAL, Presedintele companiei Dedeman.
Din dorinta de a le oferi clientilor o experienta cat mai placuta la cumparaturi, noul magazin propune un ambient prietenos si raioane numerotate si organizate intuitiv, pe care isi vor face loc peste 50.000 de produse pentru casa si gradina. Aproximativ 85% dintre acestea provin de la furnizori romani.
Avand in vedere ca inaugurarea are loc cu o saptamana inainte de Ajunul Craciunului, magazinul din Campulung Moldovenesc isi asteapta clientii cu sute de oferte speciale la produse de sezon, decoratiuni de sarbatoare, brazi naturali si artificiali, instalatii luminoase, produse electrocasnice, mobilier, toate acestea putand fi transformate cu usurinta in cadouri pentru cei dragi, dar si pentru locuinta.
Pentru cei care se decid mai greu in privinta darurilor de Craciun, Dedeman ofera posibilitatea achizitionarii de carduri cadou insotite de o felicitare de sezon gratuita.
Iar pentru cine prefera cumparaturile facute din confortul casei, magazinul online www.dedeman.ro reprezinta cea mai potrivita solutie. Aplicatia Dedeman pentru telefon sau tableta vine de asemenea in sprijinul clientilor. Prin intermediul sau, utilizatorii pot sa “rasfoiasca” catalogul de oferte, sa afle detalii despre produse si servicii sau sa efectueze comenzi online.
Magazinul din Campulung Moldovenesc este al doilea magazin Dedeman din judetul Suceava si al treilea magazin inaugurat de companie in 2021, dupa cele din Sfantu Gheorghe si Ploiesti - Blejoi.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiman and machineALLBIMALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips
leviatan
CDS
noark
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
MAKITA
grundfos
FRONTALE
leviatan
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica