Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ELIS PAVAJE: Venituri de un milion de euro din vanzarea de blocheti, in 2010
ELIS PAVAJE: Venituri de un milion de euro din vanzarea de blocheti, in 2010
Producatori & Furnizori 11 Aug 2010 13:53
Compania Elis Pavaje a inregistrat in anul 2009 o cifra de afaceri de 60 milioane de lei. Firma, cu o capacitate de productie de 8.000 mp/zi in cele doua unitati de fabricatie din tara, asigura si servicii de montaj profesionist cu echipele proprii (150 de angajati). Societatea are o experienta de 19 ani in domeniu si o investitie in utilajele folosite la montaj de 3 milioane de euro.
Recent, societatea a achizitionat licenta pentru productia de blocheti Compac III (elemente modulare din beton vibropresat pentru ziduri de sprijin din pamant armat), sistem patentat de compania americana Keystone. Investitia de 200.000 de euro presupune achizitia licentei pe Romania si cumpararea unui utilaj automat de splitare (despicare controlata) a blochetilor, instalat in cadrul unei linii de productie existente in fabrica de la Petresti (judetul Alba). In urma acestei investitii, Elis Pavaje devine singurul producator de blocheti de pe piata autohtona, care foloseste aceasta tehnologie. „La o analiza a tipurilor de proiecte desfasurate in acest moment pe piata din Romania, am identificat o necesitate reala pentru blocheti, un produs de ultima generatie, folosit foarte mult in proiectele de infrastructura. Ne bazam pe experienta si know-how-ul companiei Keystone, de la care am cumparat licenta, precum si pe comenzile beneficiarilor pentru a obtine in 2010 venituri de un milion de euro din vanzarea acestui tip de produs”, a declarat Emil Elisiu Gota, director general al firmei.
Blochetii Compac III reprezinta o solutie moderna pentru consolidarile de teren din proiectele de infrastructura, avand si aplicatii rezidentiale si industriale, in lucrari hidrotehnice (cheiuri, canale, baraje), terase, garduri, fatade. “Capacitatea mare de productie, utilaje performante si experienta firmei Elis Pavaje in productia de elemente din beton vibropresat au fost principalele argumente care ne-au convins sa incredintam licenta producatorului roman”, a precizat Daren Gardiner, International Sales Manager, reprezentant pentru Europa al companiei americane Keystone. Pentru informatii suplimentare, www.elis.ro
 
 
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
CDS
theda mar
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ness project
strabag nivel 1
MAKITA
viarom
noark
EDIT-Structural
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
siniat

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
top 500
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander